Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Presedintele Iohannis a schimbat conducerea Armatei

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea general-locotenentului - cu trei stele Nicolae-Ionel Ciucă în funcția de șef al Statului Major, începând cu data de 1 ianuarie 2015, informează Administrația Prezidențială.

Mandatul actualului șef al Statului Major, generalul Ștefan Dănilă, se încheie pe data de 1 ianuarie 2015.

Nicolae-Ionel Ciucă face parte din grupul generalilor deșertului. El a fost comandantul primului batalion dislocat în Afganistan, în vara anului 2002, când se afla la comanda Batalionului Scorpionii Roșii.

Președintele Iohannis are luni la Palatul Cotroceni întrevederi cu miniștrii Apărării și Afacerilor Interne, Mircea Dușa și Gabriel Oprea, urmând ca marți să se întâlnească cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

vasiladi

Acum 6 ani

da si lo facut consilier pe MRU ala care o vindut fundatia Godju ROMANESCA la unguri! de fapt mama sa ii unguroiaca acum asteptam vinzarea ardealului MRU a fost sef SIE agent neacoperit,agent al ungari si germaniei ANTIROMAN! da trebe rasplatit!cu bani sau funcii!apropos in meniu intra si vaca kobe?sau kobim?
Raspunde

@1

Acum 6 ani

Ba da\' destept mai esti! Sau nu? Idiot? Parca....
Raspunde

filin

Acum 6 ani

daca schimbi si conducerea inspectoratului scolar..esti tare KLAUS !
Raspunde

hans

Acum 6 ani

Poate incepe asta vreun razboil....
Raspunde

miha

Acum 6 ani

Se cauta persoane cu abilitati in domeniul operator calculator, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul \"detalii\" la adresa : ***
Raspunde

aurel

Acum 6 ani

OFERTA NOUA DE LUCRU LA DOMICILIU! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e ***! Veti castiga 300$ lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, *** \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus