Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Mihai Petre va asteapta la Concertul de Anul Nou: Publicul sibian este extrem de educat!

Cunoscut pentru numeroasele apariții TV, dansatorul Mihai Petre semnează coregrafia Concertului de Anul Nou de la Sala Thalia, în care sora lui va dansa, alături de Paolo Campigotto. Mihai Petre crede că acesta este unul din punctele forte ale spectacolului, prezența pe scenă a echipei campioană a României.

”O să arate foarte bine, în primul rând pentru că în fața publicului va apărea perechea campioană a României - Alina și Paolo. Întotdeauna este o plăcere să îi vezi dansând. Participanții vor avea ocazia să vadă cel mai bun vals care se poate dansa acum în România”, a declarat Mihai Petre.

Cât privește prezentarea spectacolului la Sibiu, Petre are numai cuvinte de laudă. ”Publicul sibian este un public extrem de educat, este un public care a avut șansa să guste din plin spectacolul, fie că e vorba de dans, muzică sau actorie, așa că ne prezentăm cu respect și cu speranța că îi va fi pe plac dansul pe care îl vom prezenta.Cred că cel mai important lucru este că pe tot parcursul prestației dansatorilor mișcarea va exprima muzica de calitate care va fi interpretată. Suntem bucuroși să încercăm sa ne ridicăm la nivelul pieselor ce vor fi ascultate, prin dans”, a mai declarat Mihai Petre.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou, programat în 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015, la Sala Thalia, au fost puse în vânzare prin intermediul reţelei Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, etc.) precum şi la Librăriile Humanitas. Evenimentul reinventează vechiul dans de societate, prin diverse ipostaze interpretative, de la partiturile vieneze ale secolului XVII, la valsurile lui Strauss, ritmul nebunesc ”a deux temps” din secolul IX, sau pașii din competițiile sportive, până la un modern vals simfonic - rock.

Alături de Sibiu Youth Orchestra, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, pe scena sălii Thalia vor evolua, în cadrul ediţiei din acest an a “Concertului de Anul Nou”, dansatorii Alina Petre & Paolo Campigotto. Coregrafia acestui spectacol este semnată de Mihai Petre (www.mihaipetre.ro) iar prezentarea va fi realizată de către Lorena Lupu. Pentru acest spectacol sunt disponibile două categorii de bilete, cu prețuri de 75 lei (Categoria A) și 50 lei (Categoria B).

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

joseph

Acum 7 ani

La deschidere și la închidere precum și între cele două repere nominalizate mai sus voi cânta personal la cavalul cu gușă.
Raspunde

iron man

Acum 7 ani

Publicul sibian este un public extrem de educat, toti sunt sasi acum. Plus ca vine si diaspora, in frunte cu Mindrutza, hai sa ne ia de put za !
Raspunde

aschiuta

Acum 7 ani

joseph iti imprumut cavalul meu asa din prietenie:)))
Raspunde

gogu

Acum 7 ani

Ei, da... La concertul de Anul Nou, mai zic si eu sa mearga sibienii, nu in piata la - 20 de grade sa vedem niste luzari si pe maimutoiul de Maruta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus