Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ecologistii din diaspora cer socoteala presedintelui Klaus Iohannis

Mai multe asociaţii ecologiste ale românilor din străinătate au cerut preşedintelui României, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, revocarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Aceştia îl critică pe fostul premier pe motiv că a susţinut exploatarea de la Roşia Montană şi se declară mai mult decât dezamăgiţi de alegerea lui Klaus Iohannis de a-l coopta în echipa de la Cotroceni.

“Numirea domnului Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de consilier personal este o sfidare la adresa celor care au stat ore în şir la coadă pentru a vă vota, mare parte din cei care au stat la cozile imense fiind implicaţi activ în campaniile de salvare a Roşiei Montane şi Certej”, se arată în scrisoarea semnată de românii stabiliţi în ţări precum Italia, Spania, Franţa, Germania sau Canada.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

15 comentarii

dias-pora andreea

Acum 9 ani

Ce bine-mi pare ca ati luat teapa! :))))))))))))))))
Raspunde

gri

Acum 9 ani

Ha ha ha, incet, incet o sa vedeti ce ati votat. Bravo
Raspunde

dw

Acum 9 ani

hopa a aparut Rogojina
Raspunde

hopa

Acum 9 ani

hopa, a aparut si sasalaul avorton din Jermanica!
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Hmm... Incepe sa se imputa branza...
Raspunde

Ciupitu

Acum 9 ani

Pe langa cele de mai sus MRU are ``meritul`` in privinta pierderilor proprietatilor Fundatiei Gojdu din capitala maghiara. Dar probabil ca fiecare din noi vom plati la un anumit moment daca am facut lucruri care nu-i plac lui Dumnezeu. Dl Iohannis este obligat sa se bazeze pe expertiza unor oameni, care sunt mai mult sau mai putin patati datorita actiunilor din trecut. Bine zice in Biblie: sa ridice piatra si sa o arunce cel fara de pacat. Un batran spunea: toti avem bube in cap, trebuie doar sa le cautam !. Anul Nou sa aduca intelepciune si intelelegere in sanul poporului roman. Ar fi bine sa terminam cu ura, dezbinarea si critica facuta de dragul de a critica. Daca, in schimb criticile au si un efect consructiv ele sunt binevenite si pot constitui o mina de aur pentru cei care pot schimba ceva in bine in aceasta tara.
Raspunde

gogu din rampa

Acum 9 ani

Ce face Johanis cu MRU ca asta manca numai carne de vita scumpa si foloseste diferite unsori speciale.Eu ii recomand lui MRU unsoarea de la capatul spinarii.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Doamne, fereste-ne de ecologisti? El stie ce face. Si bine face. Sictir carcotasilor.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ecologisti ca ecologisti @8 dar sa-i vezi pe aia de dincolo.....ecologizeaza budele babelor de italia, spania etc cu periuta de dinti pe 5 eu pe zi :))) aia ecologie !
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

La urma urmei, poti invata de la oricine. Si dl. Johannis poate va invata ceva de la MRU. Sa foloseasca crema de fata APIVITA, balsam de buze... Cu merindea scumpa precum caviarul, vita nu stiu care si somon fume cred ca e invatat deja... Asa ca nu-l huliti prea tare pe MRU Strugurel...
Raspunde

@9

Acum 9 ani

ba ca te va ecologiza pe tine securist comunist, sa traiesti bine din banii lor, ei sa munceasca si tu sa le iei banii impreuna cu guvernele ticaloase care vo facut legi protectioniste , de spoliere a banilor, ptr. ei si ptr. clica voastra de imbuibati, paraziti comunisti. Acolo stiu ca muncesc doar pentru ei.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ai cu capul @11, n-am cea mai mica legatura cu politica si nu traiesc pe spatele nici unuia de dincolo. in general se stie ce specimene cu ce nivel de educatie si cultura sunt plecati pe dincolo, putini sunt plecati pt ca vroiau ceva mai bun sau sa realizeze ceva, majoritatea sunt din orasele sau zone rurale total lipsite de speranta sau perspectiva. totusi....care ar fi aceste organizatii ecologiste? exista ca formatiuni? nume? etc...sau e vorba de tzata lelea din deal care se crede manelisto-ecologista si care s-a trezit sa comenteze ceva pe fb intre clienti sau sedinte pe webchat, posibil pontista/socialista?!
Raspunde

deontologul de serviciu

Acum 9 ani

Cand vezi titlul, te cutremuri \"...cer socoteala\". Toti putoii si lenesii, agramatii, pripasiti la spalat cururi de babe sifilitice prin tari straine au ajuns sa ceara socoteala prin scrisori deschise . Poate le arata herr Bula \"socoteala\" intr-o zi.
Raspunde

hop

Acum 9 ani

atit de vulgar este limbajul folosit de multi din cei care gasesc timp sa-si exprime mai mult sau mai putin nemultumirea,dar oare este specific poporului nostru sa fie vulgar???ce intrbare!!!!!
Raspunde

@hop

Acum 9 ani

Nu, e specific doar frustraților care sub imperiul anonimatului pot să refuleze...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus