Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Doar clientii fideli mai trec pragul agentiilor LOTO din Sibiu, dupa anularea primelor doua extrageri din 2015

Primele două extrageri LOTO din 2015 au fost anulate, situaţie nemaiîntâlnită din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria. La Sibiu, agenţiile LOTO sunt goale, dar vânzătoarele spun că deşi numărul vânzărilor a scăzut, totuşi clienţii fideli au venit să-şi cumpere bilete pentru următoarea extragere, programată pentru 11 ianuarie.

”Iniţial noi am fost anunţaţi în ultima săptămână din 2014 că următoarea extragere va avea loc în 4 ianuarie 2015. Apoi în 30 decembrie am primit toţi o rectificare în care eram anunţaţi că acesta nu va mai avea loc şi că următoarea extragere va fi de fapt în 11 ianuarie 2015. Acum de două zile oamenii au început iar să cumpere bilete. Le-am explicat când va fi extragerea şi clienţii fideli au venit ca de obicei. Însă clienţii ocazionali vin în număr mai mic”, a declarat vânzătoarea de la o agenţie LOTO de pe Bulevarul Nicolae Bălcescu.

Loteria Română şi firma Intralot colaborau din 2003, printr-un contract semnat pe zece ani, care viza jocuri loteristice şi servicii suport. După expirarea contractului, acesta a fost prelungit prin acte adiţionale până la sfârşitul anului 2014, potrivit Mediafax. Contractul cu Intralot a încetat în ultima zi a lui 2014, iar conducerea Loteriei a dat asigurări că tragerile Loto nu vor suferi modificări de niciun fel, în urma întreruperii contractului cu firma grecească. Cu toate acestea, începutul lui 2015 a adus anularea primelor două extrageri.

"Compania Naţională Loteria Română a început demersurile pentru ca din ianuarie 2015 să asigure funcţionarea întregului sistem prin specialişti proprii", au mai spus reprezentanţii Loteriei Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Georg

Acum 9 ani

Si cu banii platit de cei ce au cumparat bilete de lot pentru cele doua trageri ce se intampla? Se restituie oamenilor fiindca LOTO nu si-a respectat partea de contract?...Sau asa isi revine Victor Viorel Ponta cu BUGETUL pe 2015 care a fost ciuruit in avans la alegeri si patriarhii si manastiri si biserici din diaspora si in Republica Moldova si la ridicarea pensiilor militarilor si securistilor (GRUPUL DOGARU stie!)?
Raspunde

MArius

Acum 9 ani

Nu cred ca s-au vandut bilete pt alte trageri. E o exagerare cu anularea. Eu stiam din 30.12 (cand s-a anuntat rezultatul la tragerea dubla) ca urmatoarea tragere va fi in 11.01 (scria pe site), apoi au fost vacante, deci sigur nu s-au vandut bilete pentru 04.01 sau 08.01
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus