Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Antrenorul gorjenilor acuza ca echipa sa a fost furata la Sibiu: “Ne-au furat pe fata"

Prezent la conferinţa de presă, tehnicianul formaţiei CS Energia Târgu-Jiu, Antonis Constantinides, a aruncat vorbe grele la adresa arbitrilor care au oficiat partida CSU Sibiu – CS Energia Târgu-Jiu, din returul sferturilor Cupei României. Antonis Constantinides crede că echipa sa a pierdut calificarea în Final Four din cauza faptului că echipa lui Miodrag Perisic a fost ajutată de arbitri.

“Ceea ce o să vă spun acum nu este în legătură cu Sibiul, antrenori, jucători sau management. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, s-a întâmplat și împotriva celor de la Ploiești, și împotriva celor de la Craiova, și împotriva celor de la Cluj. Pentru mine, astăzi ne-au furat. I-am spus și domnului Grigoraș în față, vă spun și dumneavoastră și vreau să scrieți aceste lucruri. Această echipă și acest antrenor va continua să lucreze și să joace un baschet foarte bun și o să promitem la toți arbitri că o să îi facem să arate ridicoli și toți fanii din tribună o să râdă de performanțele lor prin performanța noastră. Sunt un luptător ca antrenor, sunt luptători și jucătorii și nu voi lăsa pe nimeni să ne oprească în felul acesta. Bineînțeles că de fiecare dată când spun acest lucru toată lumea zâmbește, ca și dumneavoastră acum, înțeleg acest lucru. Nu există respect pentru această echipă. Din nefericire pentru această echipă, are un antrenor care este pentru prima dată în România, dar credeți-ne că așa cum am găsit soluții în EuroChallenge, o să găsim și în Campionatul Românesc. Echipa va fi acolo, în primele 5-6 echipe, să mergem în PlayOff, și când vom avea situații ca astăzi, și încă o dată repet, nu are nimic de a face cu Sibiul, s-a întâmplat de mai multe ori împotriva noastră, în acest sezon, și jucătorii și eu ca antrenor vom face prin performanțele noastre și prin tacticile noastre, vom arăta că arbitrii arată ridicoli. Ca antrenor am antrenat atât în țara de origine, cât și în EuroChallenge și EuroCup, și este pentru prima dată când mi se întâmplă așa ceva, nu găsesc cuvinte să descriu aceasta situație. Nu mă pot uita în ochii jucătorilor mei. Dacă veți merge acum în vestiar veți vedea că unul dintre jucători are mâna tăiată pentru că nu și-a putut controla nervozitatea și a spart un geam. Nu vom lăsa pe nimeni să ne aducă în această situație. Încă o dată felicitări echipei din Sibiu, tot binele și tot ce este mai bun pentru Final Four, felicitări jucătorilor noștri, pentru că ceea ce au făcut a fost aproape incredibil.”, susţine Antonis Constantinides, antrenor Energia Târgu-Jiu

Întrebat de ce crede că i se întâmplă toate acestea echipei sale, antrenorul Energiei a declarat: ”Trebuie să întrebați pe domnul președinte, nu pe mine, dar cred că nu este corect. Suntem echipa care anul trecut a câștigat Cupa României, care a reprezentat România în EuroChallenge, nu orașul Târgu Jiu, ci România. Nu suntem tratați corect. Mi s-a spus înainte de meci că toți trei arbitri sunt arbitri internaționali, și dacă așa fluieră un arbitru internațional.. Trebuie să înțeleagă și arbitri că nivelul din campionatul românesc a crescut foarte mult în ultimul timp. Noi am avut astăzi în echipă și în teren un jucător care a câștigat de două ori EuroLeague, iar Sibiul a avut un jucător care 5 ani a evoluat în Campionatul din Italia, Asesoft are în componență jucători, jumătate din echipă care fac față în EuroLigă, astfel că nu știu ce s-a întâmplat acum 10 ani, în ceea ce privește arbitrajul însă nivelul baschetului în România a crescut foarte mult în ultimul timp și arbitri trebuie să ia act de acest lucru.”, a mai declarat Antonis Constantinides, antrenor Energia Târgu-Jiu.

CSU Atlassib Sibiu a eliminat-o pe CS Energia Târgu-Jiu, în dublă manşă (înfrângere 78-82 la Târgu-Jiu şi victorie 102-94 la Sibiu – după prelungiri).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

eu

Acum 9 ani

cine il crede pe acest mascarici.numai circ a facut pe margine. trbuia sa primeasca pe putin 3 tehnice.
Raspunde

@eu

Acum 9 ani

eu. au tras cu noi fluierasii... si cred ca oarecum stiu ce simte cipriotul dupa furturile din meciurile noastre cu asesoftul de-a lungul anilor
Raspunde

confuz

Acum 9 ani

Nu se știe dacă au tras cu noi sau au tras asupra lignitului(o bramburesc crezând că nu îți dai seama). Polițe vechi, Grigoraș are proces pe rol cu o persoană din conducerea Energiei.Cum o fi fost delegat?
Raspunde

ionica

Acum 9 ani

indiferent ce polite au grigoras sau ciulin, cate memorii, cate injuraturi, cate neveste le-au fugit de-acasa cu vreun negru de la energia !, trebuie dati afara din liga arbitrilor.. la fel ca 80%din gasca aia de hoti ordinari care intorc rezultate dupa bunul plac ! meciul sibiu - energia a fost o rusine pt campionatul romanesc, furt pe fata! grigoras sa dispaara !!
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Nu a fost nici pe departe furt pe fata. Furt a comis Grigoras la semifinala de pomina cu Asehotii cand, timp de 8 minute ne-a luat, pur si simplu, mingea din mana. Arbitrii au schimbat regulile jocului mai ales pe finalul timpului regulamentar; daca pana atunci au acceptat jocul dur, recunoscut al celor de la Energia, spre finalau fluierat tot si i-au bagat in vrie. E pervers ce au facut dar un antrenor mare trebuia sa gaseasca antidot, nu sa faca un circ inutil pe marginea terenului. Repet arbitrii nu au inventat nici un fault ci doar au schimbat nivelul la care le fluierau = un antrenor destept le dejuca modul de arbitraj. P.S. de ce nu a rostit marele circar de la Energia ca nu cunoaste nici macar regulamentul. S-a bucurat de calificare, impreuna cu jucatorii care astfel s-au deconectat de la meci, nestiind ca in cupa nu conteaza cate puncte marchezi in deplasare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus