Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Sibiu Wedding Days – primul targ de nunti din 2015

Cea de-a IV-a ediție a târgului de nunți Sibiu Wedding Days se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 1 februarie, la Sala Transilvania, iar viitoarele mirese, care vor să-și planifice nunta din timp, nu trebuie să rateze primul târg de nunți din 2015.

„Sibiu Wedding Days s-a pregătit, ca în fiecare an, să fie un sprijin de nădejde pentru viitorii miri și să le ofere acestora o gamă foarte variată de servicii și produse necesare pentru o nuntă perfectă. Sibiu Wedding Days a pregătit și o mulțime de surprize și de premii pentru cei care vor trece pragul Sălii Transilvania între 30 ianuarie și 1 februarie”, spun organizatorii.

Timp de trei zile, peste 60 de expozanți din toată țara își vor prezenta produsele și serviciile, iar viitorii miri vor putea beneficia de oferte și prețuri speciale, valabile numai pe perioada evenimentului.

FOTO: Natalia Vasiliev

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 6 ani

Sunt admise si birouri de avocati?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus