Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Carmen Iohannis: Intentionez sa continuu sa ghidez clasa mea si in urmatorii ani. Incerc sa fiu cateva zile la Sibiu si cateva la Bucuresti

Soția președintelui României, Carmen Iohannis a declarat că nu intenționează să renunțe la meseria de dascăl și va continua să predea la Liceul Gheorghe Lazăr, chiar dacă mai puține ore decât până acum. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat televiziunii naționale. La întrebarea "Veţi mai preda în Sibiu sau vă veţi muta în Bucureşti?", Prima Doamnă a răspuns: "Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani. Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva la Bucureşti. Nu, n-aş vrea să renunţ la carieră".
Totodată, Carmen Iohannis a declarat că a admirat din copilarie Familia Regala şi de aceea a acceptat ca primul interviu din noul său statut să-l acorde "Orei Regelui". Emisiune pentru care povesteşte bucuria cu care asculta mesajele Majestăţii Sale la Europa Liberă. Avea s-o cunoască, dupa Revoluţie, pe Principesa Margareta, chiar la Sibiu, acolo unde e profesoară şi azi.
Inițial, despre soția președintelui se știa că va mai rămâne la școală un semestru, după care va alege dacă cere transferul la o unitate de învățământ din București sau va renunța la învățământ pe perioada derulării mandatului prezidențial. ”Din câte o cunosc pe doamna Iohannis, sigur va rămâne să-și încheie situația pe semestrul întâi. Deocamdată nu și-a depus nicio cerere la Inspectorat. Are mai multe posibilități, își poate cere transferul, detașarea sau poate să-și păstreze catedra de la Gheorghe Lazăr. Dacă vrea să plece din semestrul al doilea, trebuie să depună o cerere înaintea începerii semestrului”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni, inspectorul școlar general, Ștefan Firu. 
Carmen Iohannis este diriginte pentru elevii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie .

Comentarii

26 comentarii

###

Acum 6 ani

Ce stia doamna in copilarie,, cand era plina epoca ceausista, despre familia regala ca sa o admire atat de mult?! Hai sa fim seriosi!Stia cucu atunci ceva despre regele Mihai si cele cinci principese... Apoi vrea sa fie cu fundul in 2 barci; si aici, si la Bucuresti! N-o sa-i iasa nimic ca lumea! Ce sa ghideze? Crede ca acea clasa se va destrama fara ea?! Ia, te uita unde statea pedagogul neamului!!!
Raspunde

HA HA

Acum 6 ani

...penibila prima doamna..ce pozeaza in mare dascal ce face naveta (sper cu trenu\")spre binele clasei ei dragi...razi cu lacrimi,nu alta..culmea ipocriziei!
Raspunde

regatean

Acum 6 ani

mai lasa ba frustrarile ,recunoaste ca de acum in colo 10 ani va fi prima doamna a tari ,asta este daca 7 000 000 de romanii au votat johannis ,uitate in sondaje la ce sacor a ajuns johannis ,s-a vezi in mandatu 2019 -2024 ce scor va face ca ala de la mandatu de primar al sibiului ,2004 ,ba realitatea ca are calitatea de prima doamna a tari nu toapele care au fost pina acum ,ba de singe albastru si scolita nu la stf ghiorghiu
Raspunde

KJF

Acum 6 ani

Eu cred ca presedintele a fost ales pe 5 ani, dupa aceia vedem. Familia Johannis prea ai pupa in fund pe de Hohenzollern. Ar fi culmea, ca dupa 5 sau poate 10 ani sa ne trezim si cu balbaitul de Mihai in poltica, sau Duda. Despre prima doamna se vede ca o doare in cot, de cit o sa coste naveta de la SB la B, bineinteles la casa mare se va face cu avionul nu cu trenul. Toti care spera in minuni din partea lui Johannis...desteptati-va!
Raspunde

profesor

Acum 6 ani

Intenţionez să continui. Eu continui, tu continui, el/ea continuă, noi continuăm, voi continuaţi, ei/ele continuă. Recomand acelui jurnalist care a redactat articolul de mai sus să mai citească gramatica limbii române!
Raspunde

Iulian

Acum 6 ani

*Ştiinţe ale naturii bilingv engleză
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Ar fi culmea să facă naveta 4 ani Sibiu-București ca să nu se despartă de clasa ei... Doamnă dragă, nimeni nu e de neînlocuit!
Raspunde

Dan Gabriel

Acum 6 ani

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: francizare@yahoo.com In acest email trimiteti textul, \"INFO\" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.
Raspunde

liviu

Acum 6 ani

Dumnezeule, ce gesturi mai vor dâmboviţenii pentru a vedea educaţia celor din Ardeal? Vor trece ani până când madam Pandelică Firea o să priceapă asta. Eu îi doresc să poată pricepe că pentru noi CARMEN IOHANIS este o doamnă educată ce-şi iubeşte soţul , iar purtătoarea de cuvânt a PSD-ului rămâne un mercenar al Varanului.
Raspunde

Gicu

Acum 6 ani

Vai Vai! Mai Mai!
Raspunde

profesor

Acum 6 ani

Stimaţi jurnalişti de la Turnul Sfatului, nu vă supăraţi, dar sunteţi de-a dreptul agramaţi! \"...mai ales să continuu să ghidez\". Hahahaha! Repet, forma corectă este: mi ales să continui să ghidez\". Errare humanum est, et perseverare diabolicum!
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Cel mai mult ma enerveaza profesorul de la 5. si 11. Pe locul doi: Dan Gabriel cu oferta lui saraca. Ca n-are bani pentru un anunt ca lumea, platit.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Și pe mine mă inervează profesoru\' pentru că perseverează!
Raspunde

@joseph

Acum 6 ani

Dar recunosti ca dna Johannis spune bălării, nu? Nimeni nu e de neînlocuit, iar această dna profesoară nu s-a remarcat decât ca soție a primarului!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Sigur că zice bălării, continuu... de-aia nici nu citesc ce zice.
Raspunde

!!! au scapat

Acum 6 ani

postacii psd din lant!
Raspunde

alzara - in reluare

Acum 6 ani

Interviul pt Ora Regelui -chiar reusit ; a esjivat elegant \"capcanele \" politice fara avse dezice de Rege. Chiar din (pseudo) anonomat pot confirma regalismul ei pre si postdecembrist autentic ; alatiri de prof Doina Zaharia au adunat primele semnaturi pt Alternativa Dreptei (V. Vosganian) prin 1998 _9 (aprox) care ulterior a devenit UFD (ambele tentative esuate de a crea un partid modern pe dreapta...) .
Raspunde

despre rochie

Acum 6 ani

nimic?
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Ce -ar fi sa o lasam oe Carmen in pace ? 1. Nu a candidat 2 Deci, nu e aleasa. 3 Nu desfasoara nicio activitate publica 4.Afost disçreta (absrnta) in campanie si dupa in spatiul public .5 Daca avem chef (si trebuie sa avem) sa ne ocuoam de vorbele /faptele Presedintelui, Puterii si Opozitiei.
Raspunde

ha ha

Acum 6 ani

hai tanti k deja aberezi cu jobul ala de profesoara.... prima doamna este o onoare asa k lasate de liceul si jobul ala mediocru ....
Raspunde

ciupitu

Acum 6 ani

In mod normal locul primei doamne e langa sotul dansei la Bucuresti. In alta ordine de idei, daca tot a admirat atat de mult familia regala, ar putea lua, impreuna cu sotul dansei exemplul familiei regale, dupa instalarea pe tronul Romaniei si sa treaca amandoi la ORTODOXIE. Ar ajunge sa aiba impreuna aceiasi religie si cred ca ar fi o mare binecuvantare, atat pentru familia dansilor, cat si pentru poporul roman. Dumnezeu sa ajute Romania si poporul roman.
Raspunde

@alzara

Acum 6 ani

Noi n-avem nimic cu dna (matale esti prietena cu ea de-i zici Carmen?) Dar dna de ce vorbeste asemenea bălării? Că admira familia regala din copilarie... Poate pe cea a regelui Arthur... Sau că o să ghideze clasa... Încotro o s-o ghideze? În excursii, eventual... Dna Basescu n-avea studii superioare, dar era mai inteligentă. Decît să vorbească prostii, mai bine tăcea...
Raspunde

@12 si 13

Acum 6 ani

Aveţi dreptate:***conjugareaverbelor.ro/in-romana/conjugarea-verbului-continua.html Îmi cer scuze pe această cale.
Raspunde

marginean

Acum 6 ani

In mintea voastra de gaina nu va puteti inchipui ca o femeie care isi iubeste meseria pe care a profesat-o timp de 30 de ani se gandeste inainte sa renunte de tot la ea, chiar daca voua vi se pare ca la Bucuresti, ca nevasta de presedinte nu trebuie sa faca nimic doar sa cheltuie bani, lucru pentru care o invidiati cu totii. Se pare ca oameni cu bun simt nu au ce cauta in orizontul vostru critic de adversari ai regelui si ai bunului simt.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

23, scuze acceptate. Verbele terminate în -a au, de regulă, la pers. I, -u: a lua - iau, a sta - stau, a da - dau, a vrea - vreau ş.a. Cînd spunem \"eu continui\" parca ai senzaţia că spui \"eu stai, eu scrii\"...
Raspunde

sibian100%

Acum 6 ani

Am mai zis si o repet, va rog nu mai permiteți unora precum cel de la punctul 3 sa comenteze.Am obosit doar citind ,precîs trecea cu capra prin Sibiu si cum toţi tâmpiții au acum telefon mobi a zis sa scrie si el ceva ,nu conteaza daca are vreo noimă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus