Luni,
06.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Tatal accidentat pe trecerea de pietoni a decedat. Fiica de 9 ani a supravietuit

În 8 decembrie un bărbat de 36 de ani şi fiica sa de 9 ani au fost loviţi de un autoturism, pe trecerea de pietoni de la magazinul Ambient, de pe Șoseaua Alba Iulia.

Atât tatăl cât şi fetiţa au ajuns în stare gravă la spital, iar bărbatul a decedat după câteva săptămâni.

"Victima accidentului a ajuns în stare foarte gravă la noi şi medicii au fost foarte rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire încă de la internarea. Din câte ştiu starea pacientului nu s-a îmbunătăţit, iar în ianuarie a fost externat şi a murit, câteva zile mai tîrziu, acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Fetiţa a fost internată cu fractură de tibie şi traumatism cranio-cerebral, iar după zece zile de spitalizare a putut fi externată. Potrivit martorilor, înaintea impactului tatal a încercat să protejeze fetiţa.

„La Spitatul de Pediatrie a fost internată o fetiţă de 9 ani, care a fost tratată pentru traumatisme şi fractură de tibie. Fetiţa a evoluat bine, iar în 18 decembrie a putut fi exterantă”, spun reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Șoferul autoturismului care a produs accidentul are 29 de ani și este din localitatea Sadu. Șoferul venea dinspre localitatea Cristian, în Sibiu și conducea un autoturism Opel Combo.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

Dan Gabriel

Acum 6 ani

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: francizare@yahoo.com In acest email trimiteti textul, \"INFO\" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Halal stire... cred ca barbatul decedat este in mormant de cateva saptamani... Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

eu

Acum 6 ani

nu a murit acasa. a murit pe patul unui spital...ce se intimpla cu cel care a provocat accidentul? nu se spune nimic in articol...dar cu aceasta trecere de pietoni de pe soseaua Alba-Iulia ( linga baza de tratament Aria)? ramine in continuare la fel de periculoasa si nimeni nu face nimic...si pot aparea noi accidente...cui ii pasa?
Raspunde

x

Acum 6 ani

sa i pese celui care traverseaza!!! lipsa educatiei rutiere este crasa! daca esti pe trecere nu esti in siguranta. in acea perioada au fost mai multe accidente de acest gen deoarece vizibilitatea din masina e foarte grea. Nu are nici o scuza cel care a provocat accidentul
Raspunde

yo

Acum 6 ani

A murit in data de 04 ian. si a fost ingropat in 07 ian. Dumnezeu s-o intareasca pe sotie, ca aceasta sa aiba grija de fiica. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus