Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-17°C

Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte la Cincu. A mancat la popota alaturi de militari

Preşedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri după-amiază, la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vânători de Munte ”Posada”, care urmează să plece în Afganistan, şeful statului luând masa cu militarii, la popota unităţii, unde a mâncat ciorbă si mâncare de fasole. Şeful statului a fost însoţit de Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, informează Mediafax. Preşedintele a scris, sâmbătă, pe Facebook, despre vizita pe care a făcut-o la Batalionul 33 Vânători de Munte ”Posada”, de la Centrul de instruire pentru luptă al Forţelor terestre, din localitatea Cincu. ”În curând, cei 420 de militari români vor participa la misiunea ”Resolute Support” din Afganistan. Am fost impresionat de profesionalismul şi curajul lor. După o masă ostăşească, la care am mâncat alături de militari, le-am urat succes în Kandahar şi să slujească sub drapelul României şi al aliaţilor cu aceeaşi demnitate de până acum”, a scris şeful statului pe pagina de socializare. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în cartea de onoare a Batalionului şi a oferit reprezentanţilor acestuia cartea sa, ”Pas cu pas”, cu autograf, primind placheta Centrului de Instruire pentru luptă al Forţelor Terestre. După ceremonie, şeful statului a mers la popotă, unde a stat la rând, alături de ceilalţi militari, pentru a lua masa. Klaus Iohannis a mâncat ciorbă şi mâncare de fasole cu carne. Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a asistat la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vânători de Munte ”Posada”, care va participa, începând cu luna martie, la misiunea ”Resolute Support” din Afganistan. Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre “Getica” de la Cincu a devenit, în urma procesului de transformare a Armatei României, cea mai modernă structură care organizează activităţile de instruire ale militarilor pentru misiuni de apărare a ţării, precum şi pentru cele executate în teatrele de operatii.

Foto: gandul.info

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

costica

Acum 8 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e *** si NU e MLM! *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: costicapanaite56@gmail.com
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Ce meniu au avut?
Raspunde

soldat

Acum 8 ani

iahnie de fasole si ceai cu bromura
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus