Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Interviu Carmen Iohannis: Cand o sa avem si noi un loc acolo in Bucuresti, o sa mai vedem…

Carmen Iohannis spune că și-a planificat orele de la Colegiul Gheorghe Lazăr, astfel încât să-și poată îndeplini atribuțiile de Primă Doamnă. Soția președintelui Klaus Iohannis a a cordat un interviu televiziunii Prima TV și preluate de site-ul stiripesurse.ro, în care a explicat intențiile sale în privința continuării activității de profesor la Colegiul Național Gheorghe Lazăr.

Preşedintele Klaus Iohannis, alături de soția sa, a avut, marţi seară, prima întâlnire cu reprezentanţii comunităţii românilor din afara ţării, la Paris.

Reporter: Vă așteptati să fie atât de multă lume? Vă văd emoționată!

Carmen Iohannis: Da, am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar și în ce condiții și... sigur că suntem emoționați. Mai emoționați ca aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi și de care ne bucurăm acum în premieră.

Reporter: Spunea domnul președinte că ar vrea să se întâlnească cu cât mai mulți români din străinatate.

Carmen Iohannis: Da, doar că timpul nu ne permite mai mult, dar și așa e bine că am putut să ne întâlnim acum.

Reporter: Timpul dvs. vă permite să mai plecați?

Carmen Iohannis: Da. Mi-am organizat în așa fel orele la școală, încât să mai pot pleca din când în când, să fac și altceva, nu doar școală.

Reporter: Momentan o să rămâneți la Sibiu?

Carmen Iohannis: Da, rămân două zile la școală, la Sibiu și restul... probabil... o să mă mut la București sau mai vedem! Când o să avem și noi un loc acolo în București, o să mai vedem.

Reporter: O să-l însoțiți pe domnul președinte și în alte deplasări?

Carmen Iohannis: Sigur că da. De câte ori este nevoie sunt alături de el!

foto Stiripesurse.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

sisi

Acum 7 ani

\"...continuării activității de professor la Colegiul Național Gheorghe Lazăr\". Profesor scris cu doi \"s\", este profesor SS?
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Cum naiba si-a planificat orele?! Orarul e fix. Dacă are ore luni si marti si tocmai atunci trebuie sa-l insoteasca pe Klaus, ce face cu orele? E complet aiurea! Si inca n-au locul lor la Bucuresti, dormitor cu pat lung de 3 metri si nșpe mp ca sa cultive trandafiri?! Doamna asta nu stie ce spune...
Raspunde

votant

Acum 7 ani

acuma ce vrei este prima doamna a tari ,vrei s-a doarma pe rogojina,s-ai alfe basescu o fi stat intro garsoniera ,bai frustratilor ,normal s-a fie alaturi in yoate deplasarile ,doar nu sunt despartiti ,felicitari ,johannis pentru comportamentu de la intilniria cu ,presdintele frantei ,ai dat dovada ca nu esti precum ,basescu si boc ,adica slugarnic si obedient s-a nu superi ,ma refer la gestu cu haina cind era normal ca acel majordon francez a vrut s-a te trateze ca pe un oarescare ,cred ca s-a transmis de la centru nu ca vine un sef de stat din ue [27 state ] s-o fi spus ca vine primaru sibiului ,vezi fa curatenie cu reprezentanti ambasadei ,ca aia cam fac parte din gasca lui ,basescu ,numai asta din urma se suia pe bordura s-a se traga in chip cu mari demnitari ai lumi ,trebuie s-a fim tratati cu respect reciproc ,nu ca niste rude sarace ,neam saturat s-a fim umiliti numai ca suntem romanii ,ba am intrat in ue si cu bune si cu rele ,nu sunt concetateni nostri de vina ca au emigrat in masa sa-si poata intretine familile din tara ,voi astia care ati condus tara de 25 de ani ,asai daca am votat cu ochi ichisi ,s-a va faceti voi miliardari si s-a va faceti legi cu dedicatie ,uitativa pe cine a vrut basescu s-a ne puna presedinte.[udrea ] va dati seama unde ne baga astia si ce averi acumulau ,esra liber la spagi si tunuri ,astept cu nerabdare s-a vomite ,lenuta tot ce stie ,s-a vedeti pina unde se ajunge si cine a fost capu rautatilor si sefu spagilor ,johannis ia modelu lui basescu in 2004 ,aia cu tepele in piata ,universitati ,cred ca vei avea mult de lucru cu trasu in teapa a coruptilor si a detractorilor tari ,s-au ia modelu chinezesc ,acolo pentru o delapidare de un milion de dolari te executa ,va inchipuiti ce se intimpla cu bastinasi nostri tepari ,cred ca nu le ajungea glontele
Raspunde

doctore

Acum 7 ani

il dottore
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus