Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

De ce a renuntat conducerea CNM Astra la taxa pentru fotografiat in Muzeul din Dumbrava

Directorul general al Complexului Național Muzeal Astra, Ciprian Ștefan Anghel, a renunțat începând cu acest an la taxa pentru fotografiat în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Iar principalul motiv este faptul că oricine putea oricum fotografia cu telefonul obiectivele din muzeu.

”Gândiți-vă că la nivelul la care a evoluat aparatura mobilă în ziua de astăzi această taxă poate părea depășită. Avem telefoane care fac fotografii la un nivel mai bun decât un aparat de fotografiat. Dar pentru profesioniști am crescut taxele, indiferent că vorbim de nunți, botezuri, evenimente speciale, filmări. Am avut multe evenimente și când am făcut o analiză, ce costuri avem noi cu personalul și utilitățile necesare pentru un eveniment, toate arătau un beneficiu minim pentru muzeu, undeva la 30 de lei. Acum am stabilit niște tarife clare pentru evenimentele dedicate. Sunt tarife pe care le practică orice instituție care se respectă”, a declarat Ciprian Ștefan Anghel pentru Turnul Sfatului.

În ediția de mâine de ziarului nostru puteți citi un amplu interviu cu directorul CNM Astra, în care explică de ce a crescut tarifele de intrare, de ce nu putem merge în muzeu cu animale de companie dar și când vom avea internet wireless gratuit în Dumbrava Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

unu ,

Acum 9 ani

atentie la copi-paste nu lasati s-a se fotografieze ca va treziti ca muzeu nostru face pui in alte localitati din tara ,si nu mai divulgati proiectele ,ca patiti precum cu acua -parcu ,vine ecologisti din tara si gata cu proiectu ,si peste un timp vedem ca ce au contestat la noi este bun la ei ,s-au nu vedeti cum toate localitatile din tara vor s-a fie capitale europene culturare ,mai ceva ca pe timpul cintare romaniei de pe marea scena a tari pe micul ecran
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus