Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Un tanar de 18 ani a ajuns la Urgenta dupa ce a consumat etnobotanice de Valentine's

Un băiat care abia a împlinit vârsta majoratului a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiților, acuzând o stare generalizată de rău. Tânărul sibian a venit singur, de acasă, la spital, conștient, fără să solicite ajutorul unei ambulanțe. Medicii care l-au preluat i-au fcut mai multe analize, în urma cărora au descoperit că băiatul consumase etnobotanice, în combinație cu alcool.

Substanța consumată nu a fost identificată, însă s-a stabilit că este vorba despre o componentă etnobotanică și nu despre droguri de mare risc.

"Tânărul nu a avut nevoie de internare. După investigații amănnunțite, a plecat acasă, cu recomandări din partea medicilor", explică purtătorul de cuvânt al SPitalului Județean, Decebal Todăriță.

Potrivit procedurilor, medicii nu au obligația să anunțe Poliția, atunci când descoperă un consumator de etnobotanice. Cazurile sunt raportate la sfârșitul fiecărei luni, către Inspectoratul Județean de POliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

@drogați

Acum 9 ani

De ce trebuie să plătesc eu investigațiile și spitalizarea unor cretini ???
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Ca poate peste cativa ani e fiu-to unu din cretini.
Raspunde

krank

Acum 9 ani

Din acelasi motiv pentru care o sa ti-o platesc eu pe-a ta peste cativa ani , retardule.. Pentru ca asa functioneaza societatea.
Raspunde

@2@3

Acum 9 ani

Retard e tăticul vostru si mamicuta voastră, idioți drogați și inculți ce sunteți voi!!!! Poate copiii voștri vor ajunge așa. Din părinți cretini ca voi nu pot să iasă decât rebuturi. Mai multă educație v-ar trebui și vouă analfabeți împuțiți ce sunteți!!!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Poftim! În loc să-și fericeasca vreo colegă mai hormonala, el ia frunze uscate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus