Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Scoala politica a femeilor liberale: recunoasterea publica a familiilor noastre

În urma unei reuniuni politice, realizate sub forma unei școli politice, femeile din PNL au decretat că ”prioritatea femeilor liberale este bunăstarea şi recunoaşterea publică a familiilor lor, dar în primul rând ele vor să se asigure că au copii, soţi, bunici sănătoşi şi că ele însele au o stare de sănătate bună”. 
În perioada 21 - 22 februarie 2015, a avut loc la Buziaș Şcoala Politică a Femeilor Liberale, care face parte din programul mai amplu de pregătire politică, inițiat de Organizația Femeilor Liberale și numit „Femeile liberale pot ajuta România”. Organizaţia femeilor liberale din  judeţul Sibiu a fost reprezentată  de: Valeria Isaicu, Marcela Răulea  – co-președinți OFL Sibiu și Georgeta Irimie – primarul orașului Dumbrăveni.
Pe lângă concluzia deja amintită, femeile liberale au declarat că au dezbătut soluţii la problemele familiilor din România, care vor fi incluse în programul de guvernare al PNL: o lege a prevenţiei în sănătate, prin care să se garanteze accesul populaţiei la analize gratuite şi informări eficiente privind condiţiile de viaţă. ''Femeile liberale, în calitate de oameni politici implicaţi, dar şi în calitate de mame, soţii, bunici, sunt foarte preocupate de starea de sănătate a populaţiei. În viaţa familiei din România, sănătatea este prima preocupare, iar noi, femeile, avem drept prioritate îmbunătăţirea şi eficientizarea politicilor din acest domeniu", a spus Lucia Ana Varga, co-președinte al Organizației Femeilor Liberale.
 
foto. bistritaonline.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Odin

Acum 9 ani

:) funny. S-au adunat tantile sa dezbata nimic :)
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

pe lenus udrea nu a-ti invitato ,nu de alta dar si-a pus gind rau vrea s-a fie arsa pe rug ,e normal la ce trai pe vatrai au dus astia si cind se gindesc ca iasteapta o celula cu 10 -20 in camera ,gata cu spauri si jacuzi cumparaturi la paris si concedi la monaco,maiami ,ibiza ,acum la gherla ,aiud ,jilava ,poarta alba etc ,dar e bine si acolo au timp de scris romane siu amintiri de cind dadea ei tunuri si erau pe cai mari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus