Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

VIDEO Dragobete politic: Basescu, la Udrea in arest la domiciliu, Boc, la Ridzi in inchisoare

Traian Băsescu a declarat marți seara, la postul B1 TV, că a încercat să fie alături de Elena Udrea de când a început să aibă probleme cu legea, mergând la ea acasă în arest la domiciliu și vorbind zilnic la telefon într-o încercare de a-i dovedi că nu a abandonat-o. „În toată perioada asta de când îi e foarte greu să știți că sunt unul care vorbește cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocații”, a spus fostul șef al statului. „Încerc să o conving că nu am abandonat-o”, a spus Băsescu, citat de paginadepolitica.ro. „Singurul lucru care mi se pare excesiv, numărul mare de cereri de arestare”, a spus fostul șef al statului.
Tot marți, ziua de Dragobete, după tradiția românească, fostul premier Emil Boc a vizitat-o, marţi după-amiază, pe Monica Iacob Ridzi la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla, unde aceasta este încarcerată în perioada de carantină, după ce a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu.
Surse din Penitenciarul Gherla au declarat pentru Mediafax că primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la secţia exterioară de la Cluj-Napoca a penitenciarului, în timpul programului legal de vizite. “Domnul Emil Boc a fost, marţi după-amiază, la secţia exterioară de la Cluj a Penitenciarului Gherla, unde a discutat cu Monica Iacob Ridzi. Ca orice persoană privată de libertate, Monica Iacob Ridzi are dreptul de a a primi vizite, în perioada de carantină ea având dreptul la patru vizite”, au spus sursele citate.
Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de instanţa supremă la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat la Poliţia Judeţeană Cluj, fiind încarcerată la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde va sta în perioada de carantină.
 
sursa video: youtube B1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

horica

Acum 9 ani

bai jalnici ,au mai ajuns basisti ,se cauta intre ei ce s-a faca ca de da leana de buzau tot ce stie ,s-a vezi dube pline cu de astia de ne-au scos din criza,voi de ce credeti ca boc a sustinuto pe leana la presidentie ,s-a dus la fatuca aia saraca [riti ] aia a crezut ca se da bine pe linga sefu ala mare si uite cum face pripon nevinovata ,cel putin asta nu s-a scobit in nas precum lenuta ,parca il vad pe base si ai lui cum incep s-a se scobeasca ,ba pe la nas ,urechi ,gura ,etc ,acum de cind sunt ascultati au introdus alfabetu morse ,la gramada mare de bani i se spune pleasca daca este mai mare spital ,astept la tunu ala mare care este denumirea ,cred ca nu intercontinental ,nea base pregatestete de un cantonament mai lung ,adio spa si jacuzi ,mimcarea la troaca cu buda turceasca si paturi suprapuse ,si in loc de nici o masa fara peste va fi nici o masa fara turtoi si arpacas +ceai cu bromura ,adio fetite frumoase
Raspunde

@horica

Acum 9 ani

pune mana pe carte si lasa comentarile, ca esti jalnic la gramatica!
Raspunde

@2

Acum 9 ani

E nătângu\' de servici!!! Mă întreb, de ce au acces la internet cei internați??????? Sau să nu-l mai jignim că intervine protectoru\'. Săracii, altfel n-ar auzi nimeni de ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus