Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Ungur, Copil, Tecau si Mergea, in echipa de Cupa Davis pentru meciul cu Israel, de la Sibiu

Federaţia Română de Tenis a anunţat astăzi, pe site-ul oficial, componenţa echipei României pentru meciul cu Israel, care va avea loc între 6-8 martie 2015, la Sibiu. Căpitanul nejucător, Andrei Pavel, i-a convocat pe Adrian Ungur (locul 149 ATP), Marius Copil (nr. 165), Horia Tecău (locul 10 la dublu) şi Florin Mergea (17 la dublu).

Israelul a selecționat o echipă alcătuită din Dudi Sela (nr. 100), Bar Tzuf Botzer (893), Edan Leshem și Jonathan Erlich (nr. 71 la dublu), căpitan nejucător fiind Eyal Ran.

Echipa care va câstiga întâlnirea va accede în turul 2 din Grupa I, Zona euro-africană, iar cea care va fi învinsă va merge la barajul turului 1 al Grupei I.  În ambele cazuri adversara urmând să fie Slovenia sau Slovacia, în funcție de rezultatul dintre cele două din meciul direct de pe cealaltă parte de tablou.

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 6 martie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 7 martie, iar duminică, 8 martie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Foto: www.frt.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus