Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Cafeneaua politica, episodul doi. Despre cariera

Tinerii liberali sibieni au organizat miercuri a doua întâlnire a ”Cafenelei Politice”, care a avut ca temă construirea carierei pas cu pas. La eveniment au fost invitați specialiști în recrutarea directă de personal, Roxana Trif și Alina Rădulescu de la o importantă firmă de recrutare pe plan național și internațional, Mihaela Ciucu – consilier de orientare profesională în cardul AJOFM Sibiu, Remus Șerban – antreprenor în domeniu farmaceutic și alți antreprenori din diverse domenii de activitate.

Pe lângă invitați a mai participat președintele executiv al TNL România, Vlad Vasiu, președinții organizației municipale de tineret Dacian Iosif și Mircea Frățilă, președintele organizației județene de tineret d-l Sterp Gheorghe. ”Invitații prezenți s-au adresat unui număr de 60 de tineri din Sibiu, precum și de la organizația de tineret din Alba Iulia și Mediaș, împreună cu care au dezbătut subiecte esențiale cu privire la alcătuirea unei cariere de succes, au primit sfaturi cu privire la alcatuirea unui curriculum vitae, argumente, ținută și multe alte detalii de urmat în cadrul unui interviu cu un potențial angajator”, se arată într-un comunicat de presă transmis de TNL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

terente

Acum 9 ani

se pregatesc lupi tineri ,cred ca nu sunt neamuri cu aia de vor sa-i inlocuiasca ,astia intra in politica nu ca o necesitate si s-a faca ceva concret ,este un job ,si dupa dau din umeri ca nu au soluti,se vede ce se pricep la politica uite unde au dus tara ai lor discipoli in 25 de ani varza a la cluj dupa modelu boc [*** ]
Raspunde

Ovidiu

Acum 9 ani

Toti bisnitarii si toti valutistii s-au adunat acolo!! Ii vezi numai prin liquid cu sticlele pe mese. Daca astia vor sa ne conduca, mai bine sa fugim, fratilooooooor!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus