Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Gripa mai face o victima la Sibiu: o femeie de 61 de ani a decedat in Spitalul Judetean

O femeie de 61 de ani din Sibiu, diagnostică cu virusul gripei AH1 pandemic, a decedat astăzi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

„În 21 februarie, o femeie de 61 de ani a fost adusă de la domiciliu cu Serviciul de Ambulanţă Sibiu la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie acută. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie, hitertensiune arterială şi obezitate de gradul II. Femeia a fost internată în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru tratament de specialitate şi a fost necesară ventilarea mecanică. Datorită stării grave a femeii, au fost recoltate probe biologice şi trimise la Institutul Cantacuzino, care a confirmat infecţia cu virusul gripei AH1 pandemic. Femeia suferea de asemenea de diabet. În cadrul secţiei ATI I s-a administrat medicaţie antivirală, iar personalul medical de specialitate din cadrul SCJU Sibiu a depus toate eforturile pentru salvarea vieţii pacientei, dar din nefericire femeia a decedat în data de 2 martie, în urma unui stop cardio-respirator”, spun reprezentaţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus