Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Gripa mai face o victima la Sibiu: o femeie de 61 de ani a decedat in Spitalul Judetean

O femeie de 61 de ani din Sibiu, diagnostică cu virusul gripei AH1 pandemic, a decedat astăzi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

„În 21 februarie, o femeie de 61 de ani a fost adusă de la domiciliu cu Serviciul de Ambulanţă Sibiu la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie acută. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie, hitertensiune arterială şi obezitate de gradul II. Femeia a fost internată în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru tratament de specialitate şi a fost necesară ventilarea mecanică. Datorită stării grave a femeii, au fost recoltate probe biologice şi trimise la Institutul Cantacuzino, care a confirmat infecţia cu virusul gripei AH1 pandemic. Femeia suferea de asemenea de diabet. În cadrul secţiei ATI I s-a administrat medicaţie antivirală, iar personalul medical de specialitate din cadrul SCJU Sibiu a depus toate eforturile pentru salvarea vieţii pacientei, dar din nefericire femeia a decedat în data de 2 martie, în urma unui stop cardio-respirator”, spun reprezentaţii Spitalului Judeţean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus