Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Se schimba vremea. Vin ploile si vijeliile

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au transmis luni dimineață o informare meteo valabilă de astăzi, de la ora 18:00, până marți, la ora 18:00.

”Din seara zilei de luni, 2 martie, aria precipitaţiilor se va extinde dinspre vest şi va cuprinde toată regiunea. Vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, iar în vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp. În estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite”, se arată în informarea semnată de Mihaiela Stăncescu, șef serviciu prognoză.                                                                                                                                       

În plus, în cursul zilei de marţi 3 martie, vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali va sufla tare, cu peste 70 km/h.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

stefan dobre

Acum 7 ani

mai nea Fane dar faina poza ai gasit:))))
Raspunde

Sd

Acum 7 ani

:)) da, făina poza. Artistica. :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus