Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Greva maine la Lufthansa. Zborurile de pe Aeroportul Sibiu nu sunt afectate

Sindicatul piloţilor de la Lufthansa a anunţat o grevă de o zi, pentru miercuri, acţiunea urmând să afecteze operaţiunile pe distanţe scurte şi medii ale companiei aeriene germane.

Numai în ultimele luni sindicatul Vereinigung Cockpit a organizat 12 greve, principalele nemulțumiri fiind legate de sumele plătite piloţilor care se pensionează anticipat.

Compania germană are mâine zboruri programate și de pe Aeroportul Internațional Sibiu, însă reprezentanții aeroportului dau asigurări că acestea nu vor fi afectate.

”Ca și în cazul grevelor din trecut de la Lufthansa, ele se referă la angajații proprii ai companiei și nu afectează colaboratorii lor. Zborurile de pe Aeroportul Internațional Sibiu de mâine se vor desfășura comform programului obișnuit”, a declarat pentru Turnul Sfatului Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt.

Compania Lufthansa operează de pe aeroportul sibian curse pe relația Sibiu-München.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus