Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Inca o propunere de sens unic: strada Ostirii

La o săptămână după publicarea intenției de a transforma Aleea Roșiorilor în stradă cu sens unic, reprezentanții administrației locale lansează o dezbatere similară referitor la strada Oștirii, din cartierul Hipodrom. Stradă unde funcționează și Liceul Constantin Noica, Oștirii a devenit destul de dificil de circulat în sens dublu după amenajarea locurilor de parcare pe carosabil. Sensul de circulație propus de Primărie este dinspre strada Rahovei către strada Nicolae Iorga. Sibienii care au propuneri sau sugestii referitoare la inițiativa administrației locale sunt așteptați să le depună la Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu, în atenția Direcției Tehnice.

Foto: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

Alex

Acum 7 ani

Un nou exemplu perfect ca primaria se ia dupa cum da in statistici nu dupa cum e practic... Trist... Trebuie sa facem o petitie prin care comisia de urbanism si arhitecta orasului sa fie demise de urgenta pentru incompetenta de care dau dovada.
Raspunde

lasati-o asa

Acum 7 ani

este cea mai mare prostie
Raspunde

alin

Acum 7 ani

Cred ca ar fi ok. De asemenea trebuie reparata strada Plugarilor care este perpendiculara pe Ostirii
Raspunde

adiarc

Acum 7 ani

Poate nu e tocmai Grozav pt locatari , dar de cand cu sensurile unice se circula mai fluent , mai ales in intersecții si sunt mai multe locuri de parcare
Raspunde

locatar din zona

Acum 7 ani

perfecta propunerea la traficu din zona +multele masinii care sunt parcate acolo ,,e bine ca se itreaba ,bai astia care va pricepeti ,veniti cu o idee ,ce s-a faci ,daca comunisti vostrii au construit fara cap ,nu s-au gindit in perspectiva ,ei gindeau pur economic pagubos,atunci cind s-a construit bloacele ,la 30 -40 de apartamente cit avea un bloc ,aceau masinii 4-5 colocatari ,acum la un bloc de apartamente sunt peste 80 de unitati [masinii ] ,s-au nu vedeti cum modelu cu sensuri unice ,face pui si in marile metropule din tara [cluj ,iasov ,bucuresti ,etc ] mao pe intelesu vostru .copy -paste ,azi in sibiu miine in toata tara ,asept giratorile promise ,in rest suntetii in grafic
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

excelenta propunere! bine ar fi sa se si respecte sensurile astea unice!!! pe Dragalina zilnic min. 10% \"forteaza\" sensul unic...de ce? pentru ca nimeni nu le face nimic...
Raspunde

Bun cetatean\'\'

Acum 7 ani

Cred ca sensul ar trebui sa fie invers(ar fi mai util)...Militez pentru \'\'urgentarea\'\'reparatiilor de pe TOATA str.Plugarilor care este cea mai \'\'praf\'\'strada din Sibiu.Deasemenea militez si pentru \'\'curatenia\'\'din zona mai ales a CAINILOR crescuti in incinta unitati militare de acolo si care au depasit nr.15-20 de exemplare si de care \'\'nu te poti lega\'\'ca sunt ai \'\'armatei\'\'romane si care au ajuns efectiv sa TERORIZEZE linistea de seara,noapte si dimineata in acea zona.Se poate face ceva????
Raspunde

@5. locatar din zona

Acum 7 ani

In primul rand da-mi voie sa fiu nemultumit de sictirul pe care il afisezi in comentarii. In al doilea rand, comunistii au fost notorii pentru tot felul de aberatii urbanistice, insa te intreb cine a facut mansardarile blocurilor \"construite fara cap\" de comunisti??? Ahaaa, cineva acolo la urbanism a vazut ca sunt \"fara cap\" si s-a hotarat sa le puna o mansarda drept \"cap\", nu-i asa? Asa e mult mai bine! Daca o sa te pui sa aduni mansardele din zona respectiva o sa constati ca sunt echivalente cu inca un bloc construit in zona aia si asa aglomerata. Si asta e valabil in multe alte cartiere \"comuniste\" din Sibiu. Daca s-a ajuns sa fie insuportabila aglomeratia sa stii ca o mare parte se datoreaza si iluminatilor de la urbanism care au girat toate mansardarile si constructiile astea \"fara cap\". Asteapta giratoriile, vor veni!
Raspunde

x

Acum 7 ani

Ar fi bun sensul unic dinspre scoala 6 spre rahovei si chiar devierea traseului 12 de pe mihai viteazu pe ostirii-rahovei.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 7 ani

Inca un exemplu de incompetenta administrativa:Decit sa se respecte asa-zisul PUG(are ca parte componenta \'\'Studiul de Trafic\'\') e mai simplu sa se faca o \'\'dezbatere\'\'\'.Cum ar veni \'\'voi ati vrut-o!\'\'.Mare ***!Ca tot am adus vorba:cam cit a costat PUG-ul si care-i rostul lui?\'\'Der Lucru gut facut\'\' isi cam arata \'\'Die wierkliche Fata\'\',bag de sama(vezi Milea,Alba Iulia und viele andere.
Raspunde

@10

Acum 7 ani

Du hast leider recht,Herr Till! Astrid Fodor ist aber eine Katastrophe!
Raspunde

x

Acum 7 ani

@till...”wierklich” nu se scrie asa, aber wir haben viele Latratoren die auch oberflaechlich sind, dovada... Astrid ist die einzige die akzeptiert wurde...und die meisten werden sie ”votieren”, leider fuer euch, carcotaschen :))
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 7 ani

@x:\'\'...Astrid ist die einzige die akzeptiert wurde..\'\' nu prea suna a 2015,mai degraba a 1933!Daca \'\' die carcotashen\'\' erau mai multi,sau \'\' die votieren\'\' mai putini....Pina una-alta, daca unica Astrid a terminat de numarat gaurile(sper sa nu-i iasa cu zecimala!),o invit sa purceada iute-iute sa le astupe.Eventual,avindu-i in vedere \'\'unicitatea\'\',trag speranta ca nu vom mai citi,prin 2016, despre semnarea unui contract privind intretinerea strazilor de PAMINT,asa cum un alt \'\'unic\'\' a semnat in 2014,dupa 14 ani de \'\'unicitate\'\'.Ai inteleles \'\'a propose-ul\'\' meu subtil?
Raspunde

x

Acum 7 ani

Tille...nu tin partea unicului. Imi aduc aminte cate strazi de pamant erau pe vremea lui condurat si mi mai aduc aminte ce drumuri aveam pana prin 2005 traversand mediasul astazi. Ma refer ca Astrid a fost acceptata de catre unic. Cred ca e f corect si pt 2020. restul ai inteles.
Raspunde

xx

Acum 7 ani

@13 ..pai.. daca tot ai atatea informatii.. pune-le la dispozitia tuturor. nu ar fi mai ok asa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus