Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Calea Gusteritei intra in lucrari si se inchide, deocamdata partial. Tursib-ul se opreste la Balanta

Calea Gușteriței va fi închisă pe porțiunea dintre podul variantei ocolitoare și intersecția cu strada Ana Ipătescu din prima zi a săptămânii viitoare, până aproape de finalul acestui an. În această perioadă sunt programate lucrările de reabilitare a străzii, din fonduri europene. ”Pe perioada închiderii traficului, Comisia de Circulaţie a aprobat ca rute ocolitoare strada Viitorului şi străzile secundare adiacente. Mijloacele de transport public vor circula de asemenea pe un traseu modificat până la finalizarea lucrărilor, oprindu-se la sensul giratoriu de la Balanţa”, informează reprezentanții administrației locale. Modificările traseelor Tursib în urma acestor lucrări pot fi consultate aici.
Acesta este doar primul tronson ce urmează a fi închis pentru lucrări. Pe măsură ce acestea vor avansa, urmează a fi închisă și restul străzii, până la sensul giratoriu de la Balanța. Restul Căii Gușteriței (de la sensul giratoriu, până la Podul Gării) nu va fi afectată, aceasta fiind reabilitată în trecut.

În prima etapă vor fi executate lucrări de apă şi reţele, apoi se va reabilita structura rutieră, arată reprezentanții Primăriei. Contractul de reabilitare al străzii are o valoare de 6,5 milioane de lei cu tot cu TVA, constructori fiind asocierea Geiger Transilvania - SC Construcţii SA - SC Universal Business SA.

Foto: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Q10

Acum 7 ani

cred ca ar face foarte bine primaria Sibiu daca pe strazile in reabilitare totala ar ingropa si sarmele ce curent si cablurile tv precum ar shimba si iluminatul public.
Raspunde

adiarc

Acum 7 ani

o idee f buna...daca este ceva sa urateasca orasul cel mai mult ,atunci cu siguranta e vb de cablurile de pe stalpi......ce bine arata fara cabluri N.Iorga sau C.Poplacii......trebuie interzise cu desavarsire cablurile pe stalpi , nu numai pe strazile reabilitate
Raspunde

D

Acum 7 ani

Se vor ingropa si pe calea Gusteritei, iar strada la final va arata ca Poplacii (portiunea care se face anul acesta)
Raspunde

@primărie

Acum 7 ani

Si uite asa, treaba merge ceas si o mare parte din oraș rămâne izolată pentru cel puțin un an: Lazaret blocat, Gusterita blocată, străzile laterale în lucru....deșteaptă strategie, măreț cârmaciul. Joseph și nătângu\' vor găsi scuze. Locuitorii din zonă, în schimb, nu !
Raspunde

@4

Acum 7 ani

Cand se va inventa o tehnica speciala prin care sa se faca strada wirelles atunci nu se va mai restrictiona circulatia. Daca nu se face urlati, daca se face de ce se inchid strazile. Fucking retards!
Raspunde

marian

Acum 7 ani

Gusterita are acces si dinspre Viaductul Vasile Aaron pe drum asfaltat, n-ar fi rau ca sa se gaseasca o solutie si o linie provizorie sa ajunga totusi pana la zona inchisa de pe Calea Gusteritei, facand jonctiunea cu autobuzele din Vasile Aaron.
Raspunde

@5

Acum 7 ani

Retardat este cel care nu intelege procesul de reparare a unei străzi. Se putea repara si inchide pe tronsoane. Dacă ai locui acolo, nu cred că ți-ai permite o asemenea atitudine.
Raspunde

@5

Acum 7 ani

Nu avem nici o problema cu reparatul strazilor, din potriva ne bucuram, dar sa deschizi un nou santier prin care blochezi 3cartiere fara a finaliza lucrarile de pe strazile adiacente este lipsa de respect fata de cei ce locuiesc in aceste zone. Iar gaptul ca nici transportul in comun a fost scos.... multumim frumos alesilor nostrii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus