Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

25 de ore PAM-PAM, eveniment de Cartea Recordurilor

În weekendul 28-29 martie, Sibiul respiră din nou teatru, iar evenimentul începe cu o piesă demnă de Cartea Recordurilor. Actorul George Constantinescu va juca spectacolul-maraton „Pam-Pam” timp de 25 de ore neîntrerupt, în 13 locaţii diferite din Sibiu. Evenimentul maraton este un prolog la cea de-a V-a ediţie a Festivalului „25 de ore de Teatru non-stop”, care are loc anual, la Sibiu, sub motto-ul “RESPIRĂ. TEATRU”.

Spectacolul Pam-Pam este un one-man show spumos, scris acum 80 de ani de Cristian Tănase despre România de atunci, despre care spectatorii vor descoperi în hohote de râs că este prea puţin schimbată faţă de cea de astăzi. Actorul şi fondatorul Teatrului de Artă Bucureşti, George Constantinescu şi Asociatia Culturală BIS din Sibiu invită publicul consumator de artă şi îndrăgostit de teatru să celebreze într-un mod inedit Ziua Mondială a Teatrului la Sibiu.

„Dacă va întrebaţi cum reușește un actor să joace două sau trei ore de spectacol pe o scenă de teatru, sunteţi invitaţi să vedeţi ce se întâmplă atunci când un actor joacă neîntrerupt același spectacol timp de 25 de ore pe mai multe scene, în mai multe spații sau locații indoor și outdoor. Maratonul „Pam-Pam” este o încercare de autodepăşire în artă prin răbdare, anduranţă şi talent, dar, totodată, un omagiu inedit şi ambiţios adus lui Cristian Tănase la 70 de ani de la moartea sa”, spune Bogdan Sărătean, directorul Festivalului „25 de ore de teatru non-stop”.

Gala de deschidere a maratonului „Pam-Pam” va avea loc sâmbătă, 28 martie, la ora 19:00, la Teatrul Gong. Cele 13 reprezentații se vor succede timp de 25 de ore din noapte și din zi după cum urmează:

19:00 – Teatrul Gong – Gala de deschidere, 21:00 – Lili’s Cafe, 23:00 – Art Café, 01:00 – Sigi Kultur Cafe, 02:30 – Aviator Pub – SE SCHIMBĂ ORA – 05:30 – Oldies Pub, 07:30 – Crama Sibiană (Piaţa Mică), 09:30 – Căminul pentru persoane vârstnice (str. George Coşbuc), 11:30 – Librăria Humanitas, 13:00 – Terasa Welt Kultur (La Telefoane), 15:00 – La Etaj, 17:00 – Croquis, 19:00 – Atrium Cafe Bistro & Art – Gala de închidere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus