Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

A inceput Pam-Pam. Se incheie duminica, dupa 25 de ore

Actorul Geo Constantinescu și-a început maratonul teatral de 25 de ore fără oprire. A interpretat deja piesa Pam-Pam în primele două locații, iar la ora redactării acestei știri, adică după 23.00, se află la cea de-a treia reprezentație. Geo Constantinescu a ținut prima reprezentație la Teatrul Gong, la ora 19 și a continuat în Lili’s Cafe. Actorul de la Teatrul de Artă din București are o ambiție unică – să interpreteze scheciurile după Constantin Tănase nu mai puțin de 25 de ore fără întrerupere, până duminică seară, la ora 20. Dacă va rezista până la finalul celor 25 de ore pe care și le-a propus, actorul are de gând ca, anul viitor, să își înscrie performanța în Cartea Recordurilor. “Nu pot să spun că m-am pregătit cine știe cât. Am încercat să-mi schimb un pic ritmul de somn, am avut un pic grijă la mâncare în ultima perioadă și am încercat să joc spectacolul în orice condiții. L-am spus prietenilor, în culisele de la sediu sau în bar. Dacă rezist și dacă scap cu viață, la anul, ăsta ar fi planul, să intrăm în Guiness Book”, a explicat Geo Constantinescu.

Testul său de anduranță a adunat mulți curioși. Sala de la Teatrul Gong a fost plină, iar în Lili’s Cafe a fost nevoie de multă voință din partea organizatorilor ca să facă pub-ul încăpător pentru toți cei care și-au dorit să vadă Pam-Pam. Cafeneaua s-a transformat, practic, în sală de spectacole. Cele mai multe dintre mese au fost scoase și au fost aduse scaune și din localurile vecine.

Piesa Pam-Pam, după texte de Constantin Tănase, s-a jucat la Sibiu cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, dar și ca o avanpremieră la Festivalul 25 de Ore de Teatru Non-Stop, care va avea loc la sfârșitul lunii aprilie. “Vom avea 19 locații, 29 de spectacole și evenimente din cele mai diverse, care au, însă, un gând unitar. În deschidere îl avem Ioan Gyuri Pascu, care ne este foarte drag, iar în închidere, pe Ada Milea”, spune Bogdan Sărățean, organizatorul festivalului.

Maratonul actorului bucureștean se va încheia în această seară, după ora 20, cu o reprezentație în Atrium Cafe.
 

Program complet: 19:00 – Teatrul Gong – Gala de deschidere, 21:00 – Lili’s Cafe, 23:00 – Art Café, 01:00 – Sigi Kultur Cafe, 02:30 – Aviator Pub – SE SCHIMBĂ ORA – 05:30 – Oldies Pub, 07:30 – Crama Sibiană (Piaţa Mică), 09:30 – Căminul pentru persoane vârstnice (str. George Coşbuc), 11:30 – Librăria Humanitas, 13:00 – Terasa Welt Kultur (La Telefoane), 15:00 – La Etaj, 17:00 – Croquis, 19:00 – Atrium Cafe Bistro & Art – Gala de închidere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

joseph

Acum 8 ani

*** Comentariu moderat
Raspunde

alzara - medic

Acum 8 ani

*** Comentariu moderat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus