Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ofelia Popii desemnata cea mai buna actrita intr-un rol principal la Gala Premiilor Gopo

Luni seara, la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB) a avut loc la cea de-a IX ediţie a Galei Premiilor Gopo, iar Ofelia Popii a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, potrivit Mediafax.

Acesta este primul premiu Gopo din cariera actriţei Ofelia Popii, aflată la prima nominalizare.

La aceeaşi categorie cu actrița teatrului "Radu Stanca" Sibiu au mai fost nominalizate Vera Farmiga (pentru rolul Alice din filmul "Closer to the Moon"), Victoria Cociaş (pentru rolul Helga din filmul "O poveste de dragoste, Lindenfeld"), Olimpia Melinte (pentru rolul Anda din filmul "Planşa") şi Crina Semciuc (pentru rolul Yasmine din filmul "#Selfie").

"Closer to the Moon", de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, iar Florin Piersic Jr. a obţinut premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul "Q.E.D.".

"Closer to the Moon este o coproducţie internaţională România - Italia - Polonia - Franţa şi are o distribuţie hollywoodiană, în rolurile principale fiind nume deja bine cunoscute publicului român, precum Mark Strong, Vera Farmiga şi Harry Lloyd", potrivit Mediafax.

Foto: www.zimbio.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

cristina

Acum 9 ani

Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: cristyna.halmagean***
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Felicitari Ofelia Popii!
Raspunde

Claudiu

Acum 9 ani

Ok, ok, bravo si felicitari, insa... ca stire nu mi-ai spus esenta! pentru ce film si ce rol a primit premiul ala Ofelia Popii? Dar o gramada de info secundare..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus