Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Se intampla si invers: strada cu sens unic devine strada cu sens dublu

Lucrările de reabilitare a străzilor din Gușterița determină autoritățile locale să schimbe sistemul de circulație în zonă. ”Strada Principatele Unite devine stradă cu sens dublu de miercuri, 1 aprilie. Pe perioada lucrărilor de pe străzile Oțelarilor și Macaralei, pe porțiunea dintre strada Oțelarilor și strada Henri Coandă a străzii Principatele Unite se va putea circula în dublu sens”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. De miercuri, de la ora 11:00, vor fi modificate și semnele de circulație din zonă. Lucrările pe cele două străzi amintite se vor încheia până la sfârșitul acestui an.

Foto: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mental

Acum 9 ani

le tot freaca pana iasa \"bors\"
Raspunde

ilegalistu

Acum 9 ani

se circula deja asa ilegal de vreo 2 sapt. acum e doar oficial
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Ce exemplu dati rasinarenilor?Tocmai si-au updatat studiul de trafic pe cele doua strazi si veniti acum cu rahaturile astea!Rusine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus