Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Cercul pedagogic al educatoarelor, la Avrig

Vineri, 27 martie, preț de câteva ore, Grădinița nr.3 - Avrig a fost gazda întrunirii cercului pedagogic, secțiunea ”Educatoare”. La această întrunire au participat educatoarele din județul Sibiu care fac parte din unitățile arondate acestui cerc, condus de către Păcurariu Adriana Liliana, profesor în învățământul preșcolar. Colectivul educatoarelor Grădiniței nr. 3, în colaborare cu educatoarele Grădiniței nr. 1 Avrig, au propus o tematică interesantă, care se înscrie pe linia preocupărilor pedagogice ale învățământului preșcolar actual, și anume:
1. Predarea interactivă a activităților din grădiniță prin intermediul activităților de tip outdoor- prezentare power-point, referat, aplicații practice;
2. Workshop de tip artistic creativ ”În așteptarea iepurașului”;
3. Vizitarea Grădinițelor nr. 1 si 3, structuri ale Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr, Avrig;
4. Vizitarea Palatului Samuel von Brukenthal.

Această acțiune se încadrează în activitățile de formare și dezvoltare profesională continuă prin schimb de experiență, scopul activității fiind extinderea și aprofundarea cunoștințelor de specialitate.
Scenariul zilei a fost construit după exigențele legislației actuale, situațiile teoretice au fost experimentate de secvențe practic aplicative, obiectivele au fost atinse facil pe parcursul programului, iar atmosfera a fost una plăcută, degajată și, astfel, activitatea  a fost un real succes.
Așadar, ziua de vineri s-a dovedit a fi, pentru educatoare, una minunată, fapt demonstrat chiar și de chipurile surâzătoare și sufletele pline de încântare ale educatoarelor participante.


Articol scris de Călin Cristina, profesor în învățământul preșcolar,
Grădinița nr. 3, Avrig


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus