Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Lumina de Inviere vine la Sibiu cu avionul!

Patriarhia Română a anunțat marți că lumina de Înviere va sosi la Sibiu cu un avion de mici dimensiuni de la Ierusalim.

”Ca în fiecare an, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în seara zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2015, o delegație a Patriarhiei Române condusă de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, va aduce Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion special.

De la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu avioane de mici dimensiuni la Bacău, Iași, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu-Mare și Timișoara pentru comunitățile de credincioși ortodocși din aceste regiuni ale țării”, se arată în comunicatul transmis marți de Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Scula mea are 29 cm !

Acum 8 ani

Cu avionul e vrajeala ieftina, vrem s-o aduca prumbelul in cioc !
Raspunde

dw

Acum 8 ani

Lumina de la chibrit
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

credeam ca vine cu wizzul de la dortmund!sau cu germanwings de la dusseldorf
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus