Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

De Pasti vom avea soare! Meteorologii anunta temperaturi de 19 grade Celsius

După o săptămână ploioasă şi cu temperaturi scăzute, de joi vremea începe să se încălzească, iar meteorologii anunţă că vom avea parte, în weekend, de temperaturi între 17-19 grade Celsius.

„De mâine vom avea, în sfârşit, vreme fumoasă şi caldă, chiar un pic mai caldă decât este normal pentru acestă perioadă. Vremea bună se menţine de Paşti, iar de marţi, respectiv din 14 aprile vremea o să devină din nou instabilă”, a declarat Ovidiu Câmpeanu, de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu.

Potrivit Administraţia Naţională de Meteorologie media regională a maximelor termice va creşte de la 5 grade, pe 6 aprilie, la 16 sau 17 grade pe 11 şi 12 aprilie, însă media minimelor termice va fi permanent sub pragul îngheţului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus