Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Ioan Bondrea la TSTV: Mai am un singur obiectiv de atins: evaluarea cadrelor didactice

Rectorul Universității Lucian Blaga, Ioan Bondrea, a anunțat la Turnul Sfatului TV că va candida pentru un nou mandat. Bondrea a explicat decizia prin faptul că mai are o serie de proiecte de încheiat. Proiecte ce nu se pot realiza în doar patru ani. ”Anul viitor, la 1 aprilie, se încheie mandatul. Va trebui să fie un raport pe toată perioada. În funcție de metodologia ministerului probabil că undeva din septembrie, noi vom începe deja procesul de alegeri cu directorii de departamente”, a spus Bondrea. Întrebat dacă va mai candida, rectorul a declarat: ”Sigur. Și sunt foarte franc, pentru că am câteva proiecte care trebuie duse mai departe și oricât ai încerca, în patru ani e dificil să le închei, de genul investiților mari și din nefericire Universitatea n-a prea fost ajutată în dezvoltarea acestor proiecte mari. De aceea sunt proiecte pe care vreau să le duc mai departe, alături de echipa mea. Mai am un singur obiectiv de atins: evaluarea cadrelor didactice și și asta se va face. Am reușit să-mi conving colegii de necesitatea acestei evaluări”, a mai spus Bondrea. 
Pentru a afla câți profesori mai au venituri de 15 mii de euro pe lună, câte cadre didactice au acces la programe și proiecte și pe ce se focusează ULBS la admitere, în lipsa ”unui aflux” mare de studenți, puteți vedea aici:
 

Vizualizari: 334

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

@@@

Acum 6 ani

Acu-i acu! Să vedem ce cadre are Universitatea...Numai fii, neveste și amante!
Raspunde

student

Acum 6 ani

Mai am un singur dor, / Sa-l vad pe Bondrea chior, / Legat de un picior / Si dus la abator!
Raspunde

@2

Acum 6 ani

Poetul din poiata/a luat o piatră.... De idioți și de cretini e plină țara asta. Ai putea motiva dorința ta tembelă??? Am fi curioși...
Raspunde

csillag

Acum 6 ani

Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: csillagirina***
Raspunde

mmm

Acum 6 ani

Bine ca i-a convins de necesitatea unei chestii obligatorii.
Raspunde

csillag

Acum 6 ani

Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să reușească în tot ce intreprind. Investitiile sunt aducatoare de venit, investeste putin timp sa vezi oportunitațile din jurul tău, nu cauta scuze, caută o soluție.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: csillagirina***
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Epoca de aur bondrea a adus minunata ULBS la un nou minim istoric. Mai vrea un mandat ca mai are de distrus! @2 Subscriu!
Raspunde

Barbalata

Acum 6 ani

Chelu nu are nicio treaba cu presa. Cica: de ce doar 40% dintre studenti sunt sibieni? Oare nu sunt prea putini? Tati, presupunand ca la Sibiu ar termina 2000 de liceeni si ca universitatea ar avea in primul an 5000 de studenti, printre care toti cei 2000 de sibieni, ar avea 40% dintre studentii din primul an, din Sibiu, cu toate ca toti sibienii ar ramane in Sibiu! Grea matematica!
Raspunde

piti

Acum 6 ani

Domnul rector ar trebui sa vada cata transparenta si informatie corecta si completa este pe siturile facultatilor din ULB si apoi sa se intrebe de ce scade nr studentilor. Lipsa informatie, neactualizarea datelor, fac ca cei interesati sa nu aiba acces simplu si rapid la ce-i intereseaza. Vreau sa vad materiile care se studiaza in fiecare an. Gasesc asa ceva ? Vreau sa vad ce cadre didactice predau materiile respective, pot ? Hai domnule cu chestii mai utile si de interes !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus