Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Studiu: Cat de ingrijite sunt romancele?

Doar 10% dintre românce consideră că este foarte important să aibă grijă de pielea lor, având ca principale preocupări treburile casnice şi nevoile copilului şi soţului, drept pentru care sunt printre codaşele unui top realizat de GfK în şapte state din regiune în ceea ce priveşte îngrijirea pielii.

"Româncele jonglează printre multele responsabilităţi pe care le au, îngrijirea pielii nefiind în mod clar una dintre priorităţi. Numai 10% consideră că este foarte important să aibă grijă de pielea lor. De asemenea, un alt motiv esenţial pentru care acestea nu folosesc produse de îngrijire este lipsa conştientizării importanţei prevenirii efectelor îmbătrânirii asupra pielii", a declarat Mădălina Cârstea, Custom Research & Strategy Director GfK România, citat de Mediafax.

În topul priorităţilor pentru femeile din România, îngrijirea pielii se află pe ultimul loc, principalele preocupări, cărora le dedică cel mai mult timp şi energie, fiind treburile casnice, nevoile copiilor şi ale soţului, serviciul şi educaţia personală, potrivit studiului GfK, realizat în Austria, Ungaria, Cehia, Serbia, Croaţia, Bulgaria şi România.

În plus, femeile consideră că arată îngrijit în ochii celorlalţi dacă sunt curate (majoritatea dintre ele declară că folosesc şampon şi săpun) şi dacă aplică pe pielea lor produse care au un efect vizibil asupra celorlalţi, cum este machiajul. De aceea, ele declară că folosesc mai mult rujul decât o cremă sau o loţiune de corp.

Studiul GfK arată că doar una din trei gospodării din România cumpără o cremă de faţă sau de corp într-un an. Astfel, doar 32% dintre românce au achiziţionat o cremă de faţă cel puţin o dată într-un an şi 35% dintre ele cremă sau loţiune pentru corp, primele locuri fiind ocupate de femeile din Cehia şi Austria.

În Cehia, 54% dintre familii cumpără creme de faţă şi 71% loţiuni pentru corp, iar în Austria 58% au achiziţionat cremă de faţă şi 62% pentru corp.

La coada clasamentului regăsim Serbia, care stă mai slab ca noi la capitolul îngrijire a feţei, dar mai bine atunci când vine vorba despre îngrijirea corpului - jumătate dintre gospodării apelând la produse specializate.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

###

Acum 7 ani

Ce cremă de fsță sau de corp? Dacă urcați într-un autobuz, veți spune să lase cremele și să cumpere săpun! Apa și săpunul sunt sfinte! Cu ele începe îngrijirea!
Raspunde

Titus Steel

Acum 7 ani

Multe romance se dau cu ~lapte de tatuc~ pe fata...ca sa nu imbatraneasca...si e si bio:))))))))))))))))))))))
Raspunde

adi

Acum 7 ani

Când ajungi să recunoşti în tine însuţi omul care eşti cu adevărat, îţi dai seama şi că \"mediul\" nu te va mai condiţiona niciodată, ba, dimpotrivă, că tu vei fi de acum înainte cel care va determina ce se întâmplă în jurul tău. Nici măcar nu e nevoie să părăseşti locul unde te afli, fiindcă forţa care s-a deşteptat în tine şi care se degajă din tine va transforma totul în preajma ta, astfel încât vei crea condiţii noi în contextul vechi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** :zeul_osho***
Raspunde

adiarc

Acum 7 ani

Am serioase dubii legate de diversele creme...daca citești eticheta , constați ca sunt de fapt un cocktail de Chimicale
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

mie imi plac ouale lu barbatu meu asa cum is, nerujate nefardate, numa carnatu trebe dat cu putina crema ca sa mearga treaba unsa
Raspunde

@joseph

Acum 7 ani

...tulai verisoru - te-ai damblajit si tu ! ):
Raspunde

x

Acum 7 ani

om avea romance frumoase, dar unde sa le vedem daca nu avem un cinema multiplex in oras?
Raspunde

ghita

Acum 7 ani

Sibiencele astea ale noastre cam put a branză. Sa se dea dracu cu un spray
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus