Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

NASA: "Suntem foarte aproape de a descoperi forme de viata extraterestra"

Oamenii de ştiinţă încearcă de mult timp să găsească forme de viaţă extraterestră, "ascultând" semnalele radio ce vin din spaţiu, cercetând cosmosul cu ajutorul telescoapelor sau trimiţând roboţi în spaţiu, până în prezent fără succes. Însă, potrivit unui specialist NASA omenirea este foarte aproape de a rezolva acest mister.

Ellen Stofan, şefa Programului Ştiinţific al NASA, a declarat că omenirea va descoperi viaţă extraterestră în următorul deceniu.

"Cred că vom avea dovezi puternice privind viaţa în afara Pământului în următorul deceniu şi dovezi definitive în următorii 10-30 de ani. Ştim unde să căutam, cum să căutăm şi în majoritatea cazurilor avem tehnologia necesară şi modalităţile de a o implementa", a afirmat aceasta, conform Mediafax.

Specialistul NASA a adăugat că o astfel de descoperire nu se va produce la mare depărtare, ci poate chiar în sistemul nostru solar.

"Când vorbim de căutarea de forme de viaţă pe Marte sau pe Europa (nr. - una dintre lunile planetei Jupiter) sau pe alte luni din Sistemul Solar, nu vorbim despre omuleţi verzi, ci despre forme microscopice de viaţă. Sunt convinsă că pe parcursul vieţii noastre vom înţelege că există viaţă şi în alte forme din sistemul nostru solar şi implicaţiile acestui lucru asupra vieţii pe Terra. Suntem foarte aproape de a găsi răspunsul la întrebarea care ne bântuie de milenii: "Suntem singuri?", a mai spus Ellen Stofan.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Odin

Acum 7 ani

Nu se exista! Nu a zis nenea ala barbos, care percepe bani pe tot ce misca, ca numai pe Pamanat e viata ca asa a vrut Seful cel Mare? => ca nu se exista tanti viseaza! Mai bine bagau banii aia in catedrala megalomaniei neamului!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

De multa vreme viata extraterestra este dovedita, este aici, printre comentatori....sunt de pe alta \'\'lume\'\' si sunt in lumea lor ! :))
Raspunde

eu

Acum 7 ani

@2 :)))) coreeect!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 7 ani

Neil Armstrong coboara din modulul lunar si vede pe nisipul selenar un tip ciudat, cu palariuta mica, neagra, cu opinci si chimir. Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong: - Servus, io mi-s Ion ! Astronautul, siderat, il intreaba: - Si de unde esti tu ? - Apai din Sibiu, dara. - Si cu ce ai venit aici ?! - Cu branzã!!!
Raspunde

TEUTONICUS

Acum 7 ani

nu vedeti sa mongoloidul care ne conduce guvernul este de pe alta huma
Raspunde

nelly

Acum 7 ani

Având scopurile drept gânduri predominante, începeţi invariabil să atrageţi în viaţa voastră oameni şi împrejurări care sunt în armonie cu aceste scopuri. Atrageţi idei, oportunităţi şi resurse care vă pot ajuta. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la ***: nelly.sandu***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus