Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

WizzAir introduce a treia cursa saptamanala Sibiu – Dortmund, ca si catre Londra. Se modifica si orarul zborurilor

Din același iunie 2015, de când numărul curselor aeriene care leagă Sibiul de Luton (Londra) va crește de la două la trei pe săptămână, operatorul aerian Wizz Air va crește și frecvența zborurilor pe ruta Sibiu – Dortmund. Astfel, dacă până la jumătatea lunii iunie, zborurile Sibiu – Dortmund sunt programate în fiecare zi de miercuri și duminică, începând cu 16 iunie cursele vor fi programate în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă.
O altă modificare este și a orelor programate pentru decolare/aterizare. Astfel, dacă până pe 16 iunie avioanele decolează de la Dortmund la 13:55 și aterizează la Sibiu la 17:10 (ore locale), urmând să decoleze de la Sibiu la 17:10 și să aterizeze la Dortmund la 19:00, din vară cursele vor avea același orar ca și la lansarea lor în octombrie anul trecut: avionul Wizz Air va decola de la Dortmund dimineața, la 08:10 și va ajunge la Sibiu la 11:25. De aici va decola la 11:55, cu aterizarea programată la Dortmund la ora 13:15.

Spre Londra și joia

De la Sibiu spre Londra (mai precis spre aeroportul Luton), în acest moment, cei de la Wizz Air operează curse în zilele de marți și sâmbătă. Din prima săptămână a lunii iunie va fi introdusă o a treia cursă, în fiecare zi de joi. Orele de decolare rămân aceleași: plecarea de la Luton la ora 07:55 cu aterizare la Sibiu la 12:50. Mai apoi, avionul va decola de la Sibiu la 13:20, aterizând la Luton 14:30 (ora locală).
Deși deocamdată doar Wizz Air a deschis noi zboruri de la Sibiu, după ce autoritățile locale au aprobat alocarea de ajutoare de stat pentru companiile care deschid noi zboruri sau frecvențe, conducerea Aeroportului apreciază că noile curse către Dortmund și Londra sunt un semn bun. ”Sporirea frecvenţelor pe cele două rute existente vine să confirme potenţialul de creştere a volumului de pasageri de care dispune aeroportul şi se constituie în tot atâtea argumente pentru deschiderea de noi rute, care se vor bucura de succes, pentru că răspund așteptărilor exprimate de comunitatea pe care o deservim", declară Marius Ioan Gârdea, potrivit unui comunicat de presă emis de Aeroportul Internațional Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

luk

Acum 8 ani

sibiu-luton cu wizzair (dus intors 2 pers) 1300 ron bucuresti-stansted cu ryanair (dus intors 2 pers) 760 ron Oare ce sa aleg? Credeti ca wizz e low cost???
Raspunde

@luk

Acum 8 ani

sibiu - lutton cu wizz 4 persoane si bagaj de cala 1600 lei acum 3 saptamani. ce zici e low cost?
Raspunde

Reluku

Acum 8 ani

Pe cand curse directe Sibiu-New York? Am inteles din presa ca din iulie, Emirates va opera o cursa spre Dubai din Sibiu.
Raspunde

lufthansa

Acum 8 ani

sper sa bage si sibiu pauca
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

@ lufthansa:Considerati problema rezolvata:parasutele sunt la,pardon! in lucru.Avem ceva probleme cu coardele da\' nu-i nimic grav.Seful echipei tehnice,dna Michaella Pomgartner lucreaza non-stop.Impreuna cu echipa,fireste!Va asigur ca nici parasutele nici coardele nu va vor dezamagi,nici pe dvs nici pe paucenii de la sol.
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Ce ai, bre, Till, cu diva? Ori vrei să te ajute să te lași de fumat?
Raspunde

andrei

Acum 8 ani

nu inteleg de ce firme low cost sau ne low cost nu zboara din sibiu aeroport nou dist centru aeroport minima fata de mures aeroport 15 km sau clluj aeroport vreo12 sibiul are nevoiwe de cel putin 3 -4 firme concurente pe sibiu pe milan,madrid,paris etc
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Fiindca Sibiul e un oras micut si saracut si nu are cine sa foloseasca aeroportul chiar daca e langa oras. Poate daca mai vine in fiecare saptamana acasa Klausie Mousie. Dar aia nu are legatura cu profitul ci cu linsu_n dos! Fa un tur al articolelor de acum cativa ani si ai sa vezi ca perspectivele aeroportului erau infinit mai mari decat cele ale autostrazii Pitesti Sibiu. Vezi tu vreo autostrada? Vezi tu MIlan , Barcelona , Paris ..si neaparat Madrid? Acum am inteles ca vine Emirates si face hub la Sibiu . dar spre dezamagirea celor care folosesc aeroportul nu o sa fie cursa directa spre New York ci au ales Bismark North Dakota ca cica sunt mai multe turme acolo si au nevoie de ciobani!
Raspunde

@8

Acum 8 ani

alt frustrat, mai sunteti multi,ofticatule
Raspunde

italianul

Acum 8 ani

Ne bucuram, insa... Oare zboruri catre Italia, Franta si Spania nu au piata suficienta la Sibiu? De ce se mai adauga curse la rute deja active si NU SE ADAUGA NICIO DESTINATIE NOUA?? Cineva din coducerea aeroportului poate sa ne dea un raspuns franc si onest? Ca sa stim ca tot va trebui sa dam banii celor din Cluj...
Raspunde

zbor

Acum 8 ani

Cum vrei sa ai curse spre Spania, Franta, Italia atita timp cit lingau de la judeteana cheama evaluator pe dincu de la cluj, chemi lupu paznic la oi, aici e o cocleala ticaloasa la mijloc, cu al doilea aeroport al tarii sa stai pe 2 3 curse si aeroportu inpropriu de la cluj sa aiva zboruri spre destinatii cu multi romani. MAI CONTINUATI MULT CU SABOTAJELE LA JUDETU ASTA, ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU, PRECUM FACETI SI ATI FACUT CU SIBIUL DE ZECI DE ANI. Sibieni nu mai mergeti la cluj, mergeti la Viena sau Munchen cu schimb.
Raspunde

unu ,

Acum 8 ani

bai boule ala cu oras micut ,de dupa ce gard postezi dute ba la muls vacile tu la un oras precum sibiu spui ca ete mic ,ba oaie numai in locu care se construieste ala cu 20 de etaje intra toate vagaunele de unde transmiti tu frustrarile ,ba goaza tu la un oras ca sibiu cu o lungime de 15 km si latime la fel i-i spui micut s-a nu spui ca esti din new york ca ma sai pe spate ,baifrustrat de serviciu ,aeroportu estes cel mai modern din tara ,dar in perioadsa lui boc s-a lucrat intens la sabotaj ,uitate ce preturi practicau aia de rg mures si cluj pe variantele cele mai solicitate ,cu madrid ,barselona ,roma etc ,toti pasgeri care solcitau aceste trasee erau directionati spre cele 2 aeroporturi concurente si cei aproape 500 000 de pasgeri care trebuia s-a plece de la sibiu a ingrosat numaru pasagerilor din lanu de porum de la tg mures si ala dintre dealuri de la cluj ,il stiu pe unu din sibiu care spunea cind semoderniza aeroportu ca se duce la bundestang sa-l pire pe boteesh ca construeste aeroportu ,ba ce criticati la sibiu este bun ,la iasov ,cluj ,tg mures etc ,bai masochistilor ,intebare de ce nu se opereaza pe rute precu ,madrid ,zaragosa mbarselona ,roma etc ,acolo avem peste 2 000 000 se potentiali pasgeri e ceva suspect la miloc ,asa ca tarane dute la muls vacile ca nu ai fata s-a ajungi sibian ,esti un retardat cred ca folosossti prafuri de vezi sibiu mic ,sio catunu tau care daca te grabesti in 5 minute la-i tranversat ,mars la muls vacile potaie frustrata ,new yorkezule din capu dealului
Raspunde

Diana

Acum 8 ani

Pe cand si alte destinatii, ca de exemplu Spania, Italia?
Raspunde

@diana

Acum 8 ani

Edgar Alla Poe
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Poate cineva sa-mi spuna de ce un zbor cu BLUE AIR Stuttgart-Sibiu de ex. in 30.07.2015 va costa 99,90 EUR fara taxe, iar Stuttgart-Bucuresti in aceeasi data va costa 69,99 EUR...cred ca nu mai este vorba de distanta si rentabilitate, cu toate ca pe relatia Sibiu avionul are totdeauna locurile ocupate!...Nici macar nu este vorba de oferta speciala, tot timpul biletele sunt mai scumpe ptr. Sibiu cu 25-40EUR. sa fie vorba de taxele percepute de catre aeroport si de formalitatile vamale?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus