Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Provocare "spartana". Bunea lupta ȋn Rusia si peste trei zile ȋn Turcia, la Campionatul Mondial de Kempo

"Spartanul" Izidor Bunea, luptătorul clubului Kudokai Sibiu, se află ȋn fața unei noi mari provocări a carierei: ȋn 24 aprilie va lupta ȋntr-o gală din Rusia, iar trei zile mai târziu va lua drumul Turciei pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial de Kempo individual, ce se va desfășura ȋntre 27 aprilie-3 mai.

Ȋn Rusia, "Spartanul" ȋl va ȋntâlni pe rusul Vadim Nemkov, la categoria 93 de kilograme, luptător despre care spune că nu "are prea multe informații". "E un luptator bun, provine din sambo, nu știu prea multe lucruri despre el. Inițial trebuia să lupt cu fratele lui, campionul promoție M1, dar s-a accidentat", explică Izidor, pentru Turnul Sfatului.  

Izidor este conștient că ȋl va aștepta o săptămână de "foc", cu meciuri dificile, ȋnsă speră să-și dozeze efortul pentru a fi proaspăt la fiecare meci.

"Va fi destul de dificil pentru că din Rusia voi pleca direct spre Turcia. Voi avea doar 2-3 zile de recuperare. Când ȋmi programasem lupta din Rusia, ȋnainte cu două luni, nu știam că voi face parte din lotul României pentru Campionatul Mondial. Promoția aceasta e mai puternică decât Cupa Mondială din Bulgaria, de anul trecut, când am luat argintul. Vor fi prezente mai multe țări și vor fi mai multe meciuri. Obiectivul meu este să câștig meciul contra rusului și să prind podiumul la Mondial. Va fi greu să-mi dozez efortul ȋntr-un sistem piramidal. Sunt multe meciuri și pot interveni accidentările nedorite. Nu știi orele la care vei lupta și stai mereu cu sufletul la gură. Voi da totul la fiecare meci, nu mă gândesc la următorul meci. Cel mai important e să câștig fiecare meci ȋn parte, apoi mă gândesc la meciul ce urmează", susține sportivul.

Ultimul meci al "Spartanului" a avut loc ȋn gala Gala Ultimate Fighting Tournament, de la Cluj-Napoca, de la sfârșitul lunii martie, ȋnvingând prin KO pe Ilie Brâncu (Hercules Gym Timişoara), ȋntr-un meci disputat pe reguli de K1.

Ȋn ceea ce privește ultimul meci pe reguli de MMA al lui Izidor, acesta s-a ȋncheiat  tot cu o nouă reușită. Se ȋntâmpla pe 16 februarie, la gala RXF de la Brașov. "Spartanul" Izidor Bunea nu a stat la discuții cu oponentul său, Alexandru Caradima, luptător de Kempo aflat la debutul său ȋn meciurile profesioniste de MMA. După câteva zeci de secunde ȋn care "Spartanul" și-a fixat adversarul cu lovituri tehnice de picior, Izidor și-a proiectat adversarul la sol, de unde a lansat serii devastatoare de pumni până când Caradima a renunțat. Partida a durat doar 2 minute și 25 de secunde.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

pasqualyna

Acum 9 ani

Fluxul abundentei curge intotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea \"Te-ai nascut bogat\". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la *** doinagolpoian***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus