Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Americanii raman baza. CSU Sibiu se reorienteaza tot spre piata americana pentru noul sezon

CSU Atlassib Sibiu se orientează din nou spre piaţa americană pentru a forma un nucleu de jucători cu care să evolueze în noul sezon 2015-2016. Informaţia a fost dezvăluită de către proaspătul antrenor principal al echipei, Dan Fleşeriu, care a fost instalat ieri la cârma formaţiei sibiene. Acesta şi-a exprimat opinia despre jucătorii de bază ai lui CSU Sibiu din stagiunea precedentă, susţinând că doar un singur jucător intră în vederile sale pentru noul sezon.

“Dintre jucătorii importanţi de anul trecut îl doresc doar pe Kevin (n.r. Octavian Popa Calotă). Nu intenţionez să mai aduc pe vreunul din nucleul principal din sezonul trecut. Încercăm să găsim calitatea bună dintre sutele de jucători sau miile de jucători la preţul pe care ni-l permitem, care, într-adevăr, este destul de mic. Dar nu sunt imposibil de găsit. Trebuie să avem răbdare. Este adevărat că piaţa americană e cea mai numeroasă şi cea mai ieftină, din păcate. Astfel că ne orientăm acolo. Aş fi vrut ceva jucători nordici pentru că sunt foarte disciplinaţi şi serioşi, dar şi foarte scumpi”, a declarat Dan Fleşeriu, la prima sa conferinţă de presă.

CSU Sibiu a avut în sezonul încheiat recent nu mai puţin de patru americani: LeVar Seals, Brandon Johnson, Christopher Lee şi Leroy Hurd. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus