Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Seria pozitiva continua. CS Romgaz Medias prinde podiumul la Nationalele pe echipe de tenis de masa

Jucătoarele de tenis de masă de la CS Romgaz Mediaș continuă să furnizeze rezultate pozitive la foc automat. Fetele mentorului Gheorghe Vaida și-au demonstrat din nou valoarea la Campionatul Național de juniori I pe echipe, desfășurat weekend-ul trecut la Câmpulung. Din cele 16 echipe care au compus tabloul principal al turneului, CS Romgaz Mediaș s-a clasat pe poziția secundă. Un rezultat cu o ȋnsemnătate aparte, ținând cont că lotul de jucătoare era format din juniori II: Andreea Dragoman, Denisa Baltag, Beatrice Toth și Diana Muntean.

"Şi noi am ieșit de 1 Mai la Câmp...ulung, de unde ne-am ȋntors cu medaliile de argint la echipe junioare. Un rezultat peste așteptări obținut de Andreea Dragoman, Denisa Baltag, Beatrice Toth și Diana Muntean", a scris antrenorul Gheorghe Vaida, pe pagina sa de Facebook, imediat după reușita fetelor.

Ȋn grupa preliminară, CS Romgaz Mediaș a făcut parte ultima serie din cele patru ale turneului, izbutind să ȋnvingă ȋn toate cele trei meciuri: 4-2 pe LPS Constanța 2 și 4-0 pe Dunărea Giurgiu și Farul Constanța. Drept urmare, de pe primul loc, medieșencele au acces ȋn grupa finală alături de LPS Slatina 1, CSM Bistrița și LPS Constanța 1.

Ȋn meciurile din faza finală, fetele antrenate de Gheorghe Vaida au suferit două ȋnfrângeri din cele trei meciuri, reușind să termine competiția pe poziția a doua, la egalitate de victorii cu LPS Constanța 1 și CSM Bistrița, ȋnsă cu un setaveraj mai bun: 7-6 față de 7-7 al Bistriței și 6-7 al Constanței. Astfel că locul al treilea a fost ocupat de către CSM Bistrița.

FOTO

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus