Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Descoperire macabra in masina din curte – cadavru carbonizat

O familie din Mohu a alertat în această dimineață autoritățile, după ce oamenii au descoperit, îngroziți, un trup carbonizat în mașina pe care o aveau în curte.

Din primele declarații ale proprietarilor, aceștia aveau în curte o mașină veche, pe care vroiau să o valorifice prin programul Rabla. Azi-nopate, însă, mașina ar fi luat foc. Oamenii au stins singuri incendiul, turnând găleți cu apă.

În această dimineață, când s-au trezit, au observat că mașina încă fumegă, așa că au ieșit în curte, să mai toarne câteva găleți cu apă pe ea. Au observat însă, îngroziți, că pe banchetă era trupul neînsufklețit al unei persoane care, cel mai probabil, arsese în incendiu.

Localnicii au sunat imediat la Poliție. “Am auzit agitație, am văzut două mașini de Poliție care mergeau în sus, în capul satului. Le-am văzut când veneam de pe hotar. N-am știut ce se întâmplă, mă gândeam că o fi fost o bătaie pe acolo, pe la marginea satului”, spune Ilie Dănilă, un localnic din Mohu.

În Mohu s-au deplasat astăzi mai multe echipaje ale Serviciului Investigații Criminale, dar și un procuror criminalist. De asemenea, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență încearcă să afle cauza izbucnirii incendiului.
 

Foto: Arhivă

Vizualizari: 581

Comentarii

5 comentarii

x

Acum 5 ani

daca aveam cinema multiplex, oamenii vedeau trupuri carbonizate acolo si nu mai erau ingroziti cand le vedeau in viata reala
Raspunde

gigi

Acum 5 ani

Construieste tu un astfel de cinema obsedatule. Nu te opreste nimeni sa faci asa ceva milogule. Ar fi mai bine decat sa te tangui peste tot tristule.
Raspunde

@1

Acum 5 ani

ai fost vreodata la un film?,ca esti stesant cu cinematograful tau.De ce nu construiesti tu unul?
Raspunde

xyz

Acum 5 ani

@ multiplex, te-au prins ai tai cand iti \"curatai teava\" in baie si acum cauti un multiplex cu multe toalete ca sa poti sa o \"speli cu viteza\" ? Renunta la slapi, scoate-ti pamantul dintre degetele de la picioare, prazul din papornita si du-te la scola...de fapt prazul poti sa il pastrezi, ca sa stie lumea de unde te tragi, cartofarule.
Raspunde

x per-plex

Acum 5 ani

Eu te sustin dar numai daca se rezolva problema campului electomagnatic ...e cancerigen...deci propun ca spatiu langa Primarie ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus