Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Daca vom mai trai pana in 2015...

La Consiliul Județean, președinte este Constantin Morar. În locul lui Ponta, în fotoliul de premier stă Adrian Năastase. Prin județ mișună, feriți, liderii de partid Nicolae Neagu, Cornel Știrbeț, Ioan Cindrea. Deasupra primarilor veghează cu ochi de vultur Mircea Silvestru Lup. Se fac planuri. 
Autostrada Bucureşti – Nădlac va trece prin Sibiu, iar termenul ei de execuţie este 2008. Un drum-expres Sibiu – Braşov ar putea fi construit până în 2015. Aeroportul Sibiu va avea o parcare de o sută de locuri şi va putea primi 200 de călători. Acestea erau marile obiective ale anului 2003. Acum 12 ani. Hai să fim serioși! Cum să nu termini o autostradă în cinci ani? Sau un drum expres în 12? Singurul punct bifat de atunci și până acum este construcția aeroportului. „Autostrada Nădlac – Bucureşti se află într-un studiu de fezabilitate urmând ca după terminarea acestuia să se treacă la realizarea lui. Lucrările de pe teritoriul judeţului Sibiu vor începe în 2005 şi se aşteaptă să se încheie în 2008”, afirma preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Morar. În Planul prevăzut de Guvern mai era prevăzută construcţia unei şosele – expres pe distanţa Sibiu – Braşov, cu patru benzi de rulare. Urma să se refacă calea ferată Vinţu de Jos – Sibiu şi Vinţu de Jos – Alba – Coşlariu – Copşa Mică – Braşov. Toate aceste proiecte sunt prevăzute să se termine până în 2015.
Acum, în realul an 2015 nu avem decât aeroportul. Drumul expres nu există decât pe hârtie, iar despre refacerea căilor ferate ce să mai vorbim? 
Cât de tâmpit poate fi poporul ăsta când înghite între două mese știrile transmise de la Guvern? Preluate cu multă abnegație de cei din teritoriu? Autostrada Transilvania va fi finalizată în 2018... Drumul expres va fi finalizat în doi ani... Promisiunea neonorată ar trebui băgată în Codul Penal.
Dacă vom trăi în 2015 să vedem și noi drumul expres, ziceau sibienii prin 2003. De-om trăi să vedem încă o autostradă prin 2018, zic sibienii acum...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Barman colibri

Acum 8 ani

Sa vi sa platesti sticla aia de floris si lada de ursus Aline ca ai 2 sapt gratie.lasa dreaku vorbaria copiata din ziarele de capitala ,fi om mã!
Raspunde

cacealmaua

Acum 8 ani

Singurul obiectiv realizat este aeroportul si asta datorita faptului ca am avut un presedinte de consiliu judetean nemaipomenit si anume dl. Bottesch, asa-i cind voteaza cizmele acum stagnati si sunteti vinduti pe sestache, pampalailor care puneti stampila unde nu trebuie. Cit despre autostrazi, cai ferate, etc. nu ma astept la nimic bun din ceea ce se spune si planifica pe dimbovita, ne-am superconvins de ce ne poate veni de acolo de zeci de ani.....furt, izolare, sabotaj, dictatura si flegme intre ochi..... astea sunt singurele lucruri care ne vin de acolo, nu va mai faceti nici o speranta, atit ca acum e Johannis acolo si s-ar pute sa poata schimba ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus