Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Intrare gratuita pentru copii in Dumbrava Sibiului si ateliere de confectionat papusi

Părinții și copiii deopotrivă sunt așteptați în perioada 30 mai–1 iunie la cea de-a VIII-a ediție a Târgului Național de Jucării, la muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Organizatorii anunță trei zile de copilărie și voie bună.

Pe parcursul târgului, în zonaTehno Etno Parc din Muzeul în aer liber vor fi puse în scenă spectacole de teatru, muzică și dansuri. ”În același cadru vor fi amenajate 20 de standuri, în care 40 de meșteri populari vor pune la vânzare jucării din lemn şi din ceramică, dar şi îmbrăcăminte, cărţi şi turtă dulce. Atât sâmbătă, cât şi duminică, copiii sunt aşteptaţi să participe la ateliere de modelaj în lut, confecţionat păpuşi din aţă şi morişti din hârtie, cusături pe pânză”, spun organizatorii.

Deschiderea oficială a Târgului Naţional de Jucării va avea loc pe 30 mai, ora 13:00, iar în perioada 31 mai – 1 iunie, târgul se va desfăşura între orele 10:00 şi 18:00.

La festivitatea de deschidere a "Târgului Naţional de Jucării" cei prezenţi vor asista la un concert coral susţinut de corurile reunite ale Şcolilor Gimnaziale „Regele Ferdinand” şi „Radu Selejan”, coordo­nator profesor Paul Miereanu.
Tot în 31 mai, Centrul "Helen Doron English" va organiza diferite jocuri pentru copii, ateliere de realizat mărgele din lemn, jucării din pâslă, măşti din diferite materiale, pictură pe faţă.

Pe 1 iunie, de ziua lor, copiii vor avea intrarea gratuită în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

de Paula Văleanu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus