Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
8°C

ACTUALIZARE Fete insarcinate, dupa ce au fost obligate sa se prostitueze la stana

ACTUALIZARE Cel puțin două dintre fetele care au fost obligate să se prostitueze la o stână din Dealul Dăii sunt însărcinate, afirmă surse judiciare. Minorele erau racolate fie de pe stradă, din zona gării sau chiar din centre de plasament. Procurorii au descoperit două cazuri în care Florin Dumitru Anghel a luat fete din centrul de plasament Tavi Bucur din Cisnădie și dintr-un centru de plasament din Cluj.

Direcția pentru Protecția Copilului Sibiu a fost sesizată de către DIICOT Sibiu și ANITP Alba Iulia cu privire la cele două fete. "La solicitarea, și în colaborare cu DIICOT Sibiu și ANITP Alba Iulia, directorul general DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan, a dispus o măsura de protecție în regim de urgență pentru cele două minore. În prezent, acestea beneficiază de găzduire și asistență psihologică și socială în centre aflate în structura DGASPC Sibiu. Minora cu domiciul în județul Cluj, va fi transferată într-un centru  specializat în subordinea DGASPC Cluj, iar celeilalte minore, specialiștii din cadrul DGASPC Sibiu îi vor acorda servicii de consiliere psihologică socială și juridică specifice în cazul victimelor traficului de persoane", se arată într-un comunicat din partea DGASPC.

Fetele erau racolate de un sibian, Dumitru Florin Anghel, care locuia, împreună cu concubina sa, Auroca Dobra, la o stână din Dealul Dăii. Construcția avea două camere, iar în una dintre camere locuia ciobanul angajat de proxeneți, alături de soția sa. Potrivit unor surse judiciare, proxeneții pretindeau, pentru partidele ilegale de sex cu minorele, sume de 30-40 de lei, dar acceptau și lemne de foc sau servicii de întreținere la stână.

Știrea inițială

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au reținut ieri două persoane, un bărbat și o femeie, acuzați că pe parcusul anului trecut au racolat mai multe minore din zona gării din Sibiu și le-au forțat să se prostitueze într-o stână de la marginea orașului.

Conform procurorilor D.I.I.C.O.T. din Sibiu ”inculpatul Anghel Florin Dumitru, a recrutat tinere, în special minore, cu vârste cuprinse între 14-17 ani, pe care le adăpostea la o stână aflată la marginea Sibiului, în condiții insalubre și, profitând de starea de vulnerabilitate în care se aflau, prin constrângere și amenințare, le obliga să practice prostituția. Ca mod de operare, s-a constatat că suspectul Anghel Florin Dumitru frecventa zona gării din municipiul Sibiu sau diferite centre de plasament sau centre de minori, din Orlat sau din Cisnădie, de unde racola tinere cărora le promitea că le oferă adăpost”.

Inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

”La scurt timp după ce le adăpostea în locuința sa, inculpatul le determina să practice prostituția în folosul său, sub supravegherea concubinei sale, inculpata Dobra Aurica, care îl sprijinea pe acesta în activitatea infracțională, sumele obținute de către persoanele vătămate fiind însușite de către inculpați”, se arată într-un comunicat al procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Sibiu.

Anghel Florin Dumitru și Dobra Aurica au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzațiile de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Acțiunea s-a desfășurat ieri și a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

multiplex

Acum 7 ani

Daca avea sibiul cinema Multiplex, inculpatul mergea sa vada filme porno 3D nu sa racoleze minore. Hai cu comentariu cel cu multiplexu!!!!
Raspunde

Muc cel Mic

Acum 7 ani

Iti propun sa faci o petitie pentru multiplex prietenas....www.petitieonline.ro....si sa ne lasi naibii cu sugestia ta
Raspunde

titu ena

Acum 7 ani

cred ca tie iti trebuie multisex ca pari obsedat . Afanata , cine are urechi de auzit sa auda .
Raspunde

andra

Acum 7 ani

da oaia turcan deputata de sibiu nu era pintre ele? ca o stiut sa behaie sus basescu si boc si o stiut sa behaie ca pri retina nuti udrea e acest kill bill al politcii romanest da cine o fost killbill?sau cine e raluka turkan?
Raspunde

titu ena

Acum 7 ani

Andra draga , sant de acord cu tine , dar am o nedumerire , unde a mers votul tau ? Atentie la gramatica . Afanata , cine are urechi de auzit sa auda
Raspunde

titu ena

Acum 7 ani

Andra draga , sant de acord cu tine , dar am o nedumerire , unde a mers votul tau ? Atentie la gramatica . Afanata , cine are urechi de auzit sa auda
Raspunde

ghita

Acum 7 ani

la sibiu stana e un fel de buricul targului.
Raspunde

@7. ghita

Acum 7 ani

iar la tine latrina, tar*** de judet, oricare ar fi ! ;) :)
Raspunde

iar coca cola

Acum 7 ani

Dumitru Florin Anghel - trei nume de prenume= moldovean ticalos
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Individ ticalos ! Inchisoare cu munca silnica !
Raspunde

hop

Acum 7 ani

lui Ghita !!!! din ce cocina scrii?
Raspunde

unu

Acum 7 ani

@hop scrie din cocina de Bucuresti de pe mobil de pe vodafone :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus