Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Spectacol produs de Departamentul de Arta Teatrala (ULBS) merge la Festivalului DRAMEDUCATION (Poznan, Polonia)

Departamentul de Artă Teatrală din Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu participă la a doua ediție a Festivalului DRAMEDUCATION (1-5 iunie 2015, Poznan, Polonia), cu spectacolul Coro nero, de Stanislav Cotton, regia Veronica și Cătălin Pătru. Reprezentația studenților sibieni va avea loc în data de 2 iunie, la ora 19, la Teatr Polski.

Aflat abia la a doua ediție, DRAMEDUCATION s-a impus deja ca unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru francofon pentru studenți. În același timp, festivalul reprezintă și o excelentă platformă de promovare a noii dramaturgii francofone: școlile de teatru care intenționează să participe trebuie să aleagă una dintre piesele de teatru pe care organizatorii le pun la dispoziție. Anul trecut, la ediția din 2014, Departamentul de Artă Teatrală a obținut Marele Premiu al Festivalului, cu spectacolul Abribus, de Laurent Van Wetter. La ediția din 2015 a Festivalului DRAMEDUCATION participă școli și companii de teatru din Erevan (Armenia), Odessa, (Ucraina), Korce (Albania), Minsk (Belarus), Poznan (Polonia).

Următoarea reprezentație de la Sibiu a spectacolului Coro nero este programată în data de 17 iunie, ora 23:00, în Studioul CAVAS, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (secțiunea Întâlnirea Școlilor și Academiilor de Teatru).

Spectacolul Departamentului de Artă Teatrală este produs de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, de Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu.

Coro nero, de Stanislav Cotton

regia Vera și Cătălin Pătru

Distribuție: Andra Chelcea, Rada Constantinov, Ioana Cosma, Valeriu Iarca, Oana Marin, Gabriela Pârlițeanu, Vlad Petre, Fabiola Petri, Tudor Răileanu, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu, Claudiu Urse și copilul Vladimir Nechit

Traducere: Diana Nechit

Video: Radu Nechit

Lumini: Dorin Părău

Sunet: Eliza Ceprăzaru

Manager proiect: Ion M. Tomuș

Durata aproximativă: 1h

Credit foto: Adrian Mărgineanu

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus