Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Cardul Profesional European 2: de ajutor si somerilor si AJOFM-urilor

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă împreună cu SC Soft Business Union SRL, implementează din ianuarie 2014 proiectul strategic „Cardul Profesional European 2–instrument inovativ de modernizare şi eficientizare a activităţii SPO”.

Astfel prin proiectul ”Cardul Profesional European 2–instrument inovativ de modernizare și eficientizare a activității SPO” se implementează un nou sistem informatic expert dedicat activității de bază a instituției, care va asigura accesul specialiștilor din cadrul ANOFM la o bază de date centralizată la nivel național, fiind primul sistem informatic din cadrul ANOFM care va asigura o astfel de funcționalitate, având în vedere că până la intrarea în exploatare a sistemului Cardul Profesional European 2, există 42 de baze de date distincte, la nivelul fiecărui județ, la care se adaugă cea centrală.

„Prin implementarea acestui proiect ANOFM contribuie la consolidarea capacităţii administrative proprii prin creșterea calității și eficienței serviciilor furnizate precum și pentru a asigura corelarea ofertei cu cererea de forță de muncă”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Cele 42 de agenții județene pentru ocuparea forței de muncă vor dispune de un serviciu în format self service. Această platformă va completa și valoriza rezultatele obținute de implementarea unor proiecte anterioare la nivelul SPO („Cardul Profesional European-soluție europeană în căutarea unui loc de muncă").

FOTO: www.tirnaveni.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus