Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Cauti sa te angajezi? Alege dintr-o oferta care cuprinde peste 500 de posturi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii aflaţi în caăutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni, care cuprind 509 posturi vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (287), Mediaş (185), Agnita (19) şi Avrig (18).

„Din totalul locurilor de muncă, 54 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, admistrator baze de date, consilier juridic, director vânzări, director instituţie publică, educatoare, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanică fină, inginer textile pielărie, inginer producţie, logistician gestiune flux, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, redactor, şef formaţie industria confecţiilor de îmbrăcăminte. Restul de 455 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM sibiu.

Foto: www.anunturighid.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Susana

Acum 8 ani

MUNCA LA DOMICILIU online, intr-un proiect nou si de viitor.Cautam persoane pentru dezvoltarea acestui proiect. .Daca vrei sa obtii un venit suplimentar legal,participa si TU. Nu ai nevoie de experienta doar de calculator, conexiune la internet, perseverenta si seriozitate maxima. Primest instruire sub forma unor lectii online pe o durata de cateva zile. Aceste lectii provin de la initiatorul proiectului si te ajuta mult in luarea deciziei . Pentru mai multe detalii trimite cu incredere cuvantul PROIECT la adresa de mail: mago_zsuzsanna***
Raspunde

ovidiu

Acum 8 ani

am lucrat mai mult de un an cu acest romancier si nu am castigat nimic!e o himera,ca si cucerirea pietei americane,sau transformarea unui roman in scenariu!daca tu crezi,bafta in continuare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus