Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

În fiecare an câte trei sibieni își pierd viața la muncă

În fiecare an câte trei sibieni își pierd viața la muncă

Cele mai recente date făcute publice de Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu arată că în ultimii doi ani s-au înregistrat câte trei accidente mortale de muncă.

Datele au fost făcute publice cu ocazia aniversării „Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă”, cu scopul de a onora memoria victimelor accidentelor de muncă și de a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale.

”Cu această ocazie Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a organizat, vineri 13 mai, o întâlnire la care au participat 42 de persoane reprezentanţi ai angajatorilor și angajaților din judeţul Sibiu, lucrători cu atribuții în domeniul S.S.M., inspectori de muncă din cadrul I.T.M. Sibiu și alte persoane interesate. Întâlnirea a debutat cu un moment de reculegere în onoarea memoriei victimelor rezultate în urma producerii accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale”, a transmis directorul ITM Sibiu, Alexandru Stănilă, într-un comunicat de presă.

Revenind la datele statistice, acestea arată că, la nivelul județului Sibiu, în anul 2020 au fost înregistrate 137 accidente de muncă soldate cu trei decese, iar în anul 2021 au fost înregistrate 146 de accidente de muncă soldate cu trei decese.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Mai rau decât pe frontul rusesc.
Raspunde

Ori esti prost ori esti mujic deci cam tot una

Acum 1 an

Cum poti sa compari un razboi unde civilii ucrainieni sunt violati si omorati, spitale, scoli si locuinte bombardate si distruse cu niste accidente de munca ? Nu meriti sa fi numit om dar probabil ca esti un fan al barbarilor rusi care omoara si fura ca asta au in sange !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus