Sâmbătă,
15.06.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Vama, Holograf si Delia concerteaza in Piata Mare la FITS

Pe lângă trupe și muzicieni din toată lumea, precum Statele Unite ale Americii sau Mongolia Centrală – spre exemplu, cele mai sonore nume din punct de vedere al publicului, invitate la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu sunt Vama, Holograf și Delia Matache.

În chiar prima zi a festivalului, când organizatorii speră ca Piața Mare să fie plină de spectatori, va concerta Delia & Band. Concertul este programat să înceapă de la ora 21:30 și va dura o oră, accesul fiind liber.

În a doua zi de festival, respectiv sâmbătă, pe scena din Piața Mare va urca trupa Holograf. Concertul lor va începe de la ora 22:00 și va dura ot o oră.

”An de an, festivalul a câștigat în complexitate, devenind așa cum afirmă Eugenio Barba, cel mai important festival cultural din lume. De la visul lui Jean Vilar de a fonda un festival popular, în care energia și valoarea să îmbrățișeze publicul, s-a ajuns la o diversitate culturală fără precedent, ce pune alături – sub semnul calității, toate artele spectacolului cu formele lor genuine și hibride, împreună cu școlile și demersul teoretic”, arată directorul general al festivalului, Constantin Chiriac.

Vama va concerta în penultima zi de festival, sâmbătă, 20 iunie, de la ora 21:45, tot în Piața Mare.

Iubitorii altor genuri muzicale pot opta, tot în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pentru concertul ”Jazz meets classic” susținut de Marius Mihalache Trio, în data de 14 iunie, ora16:00, la Biserica Romano-Catolică. Sau pentru evenimentul ”Cântecul ca mântuire” al The Mystery of Bulgarian Voices, din 20 iunie, ora 16:30, de la Catedrala Ortodoxă. Cei mai comozi se pot întâlni pe Bulevardul Bălcescu, în 17 iunie, de la ora 17:00, cu muzicanții Fanfarei de la Cozmești.

Programul concertelor din cadrul FITS îl găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus