Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Barajul pentru Liga a 3-a de fotbal: FC Magura Cisnadie intalneste reprezentanta judetului Valcea, Flacara Horezu

FC Măgura Cisnădie, câştigătoarea Ligii a 4-a din judeţul Sibiu, şi-a aflat astăzi adversarul pentru barajul de promovare în Liga a 3-a. Sorţii au decis ca gruparea din Cisnădie să întâlnească reprezentanta judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu.

Sistem nou, tur-retur

O noutate faţă de ceilalţi ani este faptul că nu va exista doar un meci eliminatoriu, jucat pe teren neutru, ci se va juca în sistem tur-retur. Datele de disputare sunt 20 iunie, respectiv 27 iunie, cu începere de la ora 17:30. FC Măgura Cisnădie va juca primul meci pe teren propriu, pe 20 iunie.

Atmosfera din sânul echipei din Cisnădie este una bună, iar jucătorii îşi doresc mult accederea în eşalonul terţ, mai ales după ce au ratat dramatic promovarea, anul trecut, la loviturile de departajare, scor 3-4 (0-0 timp regulamentar) în faţa formaţiei Metalul Oţelul Roşu. “Nu ştiu nimic concret deocamdată despre adversari. Din câte am auzit, şi-au câştigat seria liniştit. Echipă periculoasă… deloc de neglijat. Nu am apucat încă să vorbesc cu colegii, dar suntem pregătiţi pentru această dublă”, a declarat jucătorul Măgurei Cătălin Nasta, pentru Turnul Sfatului.

Liga a 3-a, cu 8 serii

Un alt aspect nou, adus de către oficialii FRF cu ocazia tragerii la sorţi, se referă la numărul de serii care formează Liga a 3-a. "Aşa cum am anunţat în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, una dintre acţiunile pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea obiectivului de performanţă la nivel de seniori este mărirea numărului de echipe din Liga a 3-a prin creşterea numărului de serii la opt. Însă, acest lucru se va face în etape, primul pas fiind şase serii din 2016 şi apoi opt din 2017", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pe site-ul oficial frf.ro.

FC Măgura Cisnădie a mers ceas în sezonul 2014-2015 al Ligii a 4-a. Echipa din Cisnădie a avut un parcurs impecabil, presărat cu 27 de victorii, 0 egaluri şi 0 înfrângeri, şi cu un golaveraj impresionant: 140-18.

Adversara Măgurei, Flacăra Horezu, din barajul de promovare, şi-a câştigat ieri biletul pentru baraj, după ce a trecut cu scorul de 3-2 de CS Șirineasa, în finala Ligii a 4-a din judeţul Vâlcea. De notat că Liga a 4-a din judeţul Vâlcea a fost compusă din două serii, iar primele două locuri din fiecare serie a urmat să joace în sistem semifinale-finală, astfel că Flacăra Horezu a fost nevoită să dispute şi “semifinalele”, unde a trecut de Băbeni, în dublă manşă.  

Meciul tur dintre FC Măgura Cisnădie – Flacăra Horezu, de pe stadionul din Cisnădie, va avea loc pe 20 iunie, de la ora 17:30.

 

Foto: peluzasud.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

dw

Acum 8 ani

Hai MAGURA
Raspunde

folbalist

Acum 8 ani

bai rusinica mare ,s-a ajungem s-a ne bucuram de a avea in tot judetu o echipa pentru baraj la divizia ,c ,si cind te gindesti ca acum 3 sezoane mne bateam cu ,dinamo ,rapid ,steaua ,etc ma refer la ,vointa ,intrebare cind va apucati de noul stadion olimpic [50 000 locuri ,sala policalenta de 10 000 locuri ,teren s-a construiti estesuficent ,va dau eu locati bune pentru asemenea constructi ,pentru stadion peste drum de aeroportu international sibiu unde se ppoate amenaja si parcari pentru 3000 -4000 de masini in caz de organizare unor competiti europene ,si sala polivalenta pe teenu actual a stadionului ,petricica ,acolo si loc de parcari dupa normele internationale ,noi chibiti sibieni asteptam aceste mari investiti ,s-a fim pregatiti ,competitile mondiale si europene bata la use ,in curind vom organiza in tara ,campionatu MONDIAL DE TRAFORAJ VITEZA ,in rest rusine in ce priveste sportu de performanta in judetu nostru
Raspunde

koko

Acum 8 ani

Hai FLACARA !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus