Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Mitingul anti-Ponta din Bucuresti a fost anulat. La Sibiu, continua

PNL a renunțat la lanţul uman care ar fi urmat să fie organizat vineri, la Palatul Parlamentului, când se va dezbate moţiunea de cenzură a liberalilor. Motivul pentru care liberalii au renunțat la manifestație ține de faptul că în aceeaşi zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, Primăria Capitalei a aprobat şi un miting al PSD. Anunțul a fost făcut de copreședintele PNL, Vasile Blaga, acesta explicând faptul că liberalii nu vor să fie parte la manifestaţii ca în anii '90.
La Sibiu, întâlnirea programată pentru vineri, 12 iunie, ora 12.30, la sediul partidului de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 34, nu s-a suspendat, au declarat liberalii sibieni.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

pop

Acum 5 ani

Miting sau intalnire? Sa inteleg ca sunt oameni care nu lucreaza la ora aia? Sau vor weekend scurt? Ciudata ora...
Raspunde

adi3

Acum 5 ani

undei doamna turcan sotia fostuluin sot de la cotroceni,neopedelista fascistoida! sibiul a fostcapitala cultural europoeana datorita sibienilor si conducerii mun sibiu,inclusiv a fostului primar pnt/pdl/prm/cdr etc/ nu datorita unei stolo/molo teleportata in sibiu cind o pupin.....funedea pe nuti udrea cum era,cind taia pensii,sal;arii si alocatii la copii?o uitat tantu blonda.........
Raspunde

IESITI IN STARDA

Acum 5 ani

Protestul trebuie sa inceapa la ora 18. Trebuie sa venim cati mai multi!!!!! DACA CIUMA CONDUSA DE PONTA TRECE DE SITUATIA ASTA GRAVA, VOR SCHIMBA CODUL PENAL SI VOR DESFINTA DNA-UL!! PENTRU EI MIZA ESTE ENORMA!! IESITI CU MII DACA SE POATE!!! HAIDETI SA ARATAM LUMII CIVILIZATE CA NOI GENERATIA POSTCOMUNISTA
Raspunde

@3

Acum 5 ani

Uraaa Uraaa La al naispelea congres Ceausescu reales sibieni cu mic si mare Hai cu totii in parcare Sa pupam in***pe sasu Poate ne creste orasu\"
Raspunde

Nielu Cinstea

Acum 5 ani

Normal ca prostanii cu creierul sters liberali de Sighii vor iesi putintel in strada,vor behai ceva si pe urma se vor intoarce acasa linistiti si multumiti ca i-au facut pe plac mutalaului de la Cotroceni si partidului lui de traseisti penali(multi din gasca betivului base)...bleah!
Raspunde

raluca.t.- secunda 2

Acum 5 ani

PNL (nou) : opriti -o pe Turcan! Cu platitudinile ei agresiv repetitive agatându -se exasperant de numele luiKWI - va aduce doar deservicii (plus ca da un exemplu contagios d -rei Gorghiu...) .
Raspunde

\"3

Acum 5 ani

Esti mare tampit daca mergi sa sustii o sleahta penala! Vor desfiinta DNA-ul!!! Bou cu diploma de BAC, poate si cu licenta si master! Cum poti minti in halul asta! Mai citeste si apoi vorbeste!
Raspunde

alooo, nr.7

Acum 5 ani

Să o luăm pe puncte:1. dacă tot ai tastatura pe RO, foloseşte-o cum trebuie(asta pentru că pomenişi de BAC şi licenţă).2.Şleahtă mai penală ca asta aflată la guvernare şi parlament nu există.3.Nu minte deloc cetăţeanul de la trei.4.De virgulă ai auzit?(revin la BAC, etc.)
Raspunde

@8

Acum 5 ani

Nu exista adunatura mai penala? Ba da, este adunatura care va veni dupa astia, vor fi campionii absoluti. Turcanu si cu Mutalaul la conducere! Traiasca !
Raspunde

Pt 8

Acum 5 ani

Pentru că pomenişi, hai fuguţa dincolo de munţi! Noi ne-am cam săturat de voi. Aşa că, uşcheala!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus