Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Florin Orlatan, numit presedinte executiv al PSD Sibiu

Fost candidat la alegerile parlamentare, fost subprefect și actual șef al cabinetului prefectului Ovidiu Sitterli, Florin Orlățan, a fost numit în urmă cu câteva zile președinte executiv al organizației județene a PSD Sibiu. ”Această funcție există în statut, însă noi nu am avut niciodată o persoană numită în această poziție. El a primit odată cu această funcție atribuții legate de procesul de monitorizare a organizațiilor locale, de receptare a datelor pentru alegerilor locale”, a declarat președintele interimar al PSD Sibiu, Adrian Besoiu.
Florin Orlățan a fost trimis în judecată, în Dosarul licitațiilor terenurilor pentru terase de la Ocna Sibiului, în calitatea sa de expert în achiziții publice al primăriei. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

K,W,IOHANNUS

Acum 8 ani

La vremuri noi ...escroci noi ...bleah....la puscarie...cum zice badea mircea!!!!
Raspunde

2

Acum 8 ani

Ce față de oligofren.
Raspunde

Geo

Acum 8 ani

anchetat
Raspunde

TOMA

Acum 8 ani

ASTA E PSD SIBIU, O MANA DE INFRACTORI ORDINARI.............
Raspunde

scarba de comunisti

Acum 8 ani

La fel ca 90% din PSD in general. PSD=Pcr
Raspunde

DNA

Acum 8 ani

Stati linistiti ca va scap de toti penalii din politica sibiana. Doamne dar cum l-or putut pune pe acest individ la conducerea partidului. Toti vor fi condamnati in frunte cu Cindrea.
Raspunde

mirciulica motociclistu

Acum 8 ani

bai fan mircea badea ,te mai uiti la macarici si lachei de la antene ,ba au devenit jalnici ,aia se vaita ca le este sefu la bulau si pierd din reting ,s-au vedeti cum o tot da ce mare cobtributor sunt ei la bugetu statului ,ei nu stiu ca al lor favorit a facut joc dublu si al lor sef sta la puscarie ,bai i-a incercati si vedeti ce a insemnat coabitartea lu i ponta cu basescu ,si vedeti de ce si cine nu a vrut ce au vrut 7 400 000 de romani in 2012 ,ba astia au pus de un blat ordinar ,dar s-a intimplat s-a nu se potriveasca ,va strticat diaspora socotelile [johannis presedinte ],totu ce s-a intimplat in campanie a fost de fatada ,s-au nu a-ti observat cumtot ce misca in media era imptriva lui ,johannis ,acum se vede de ce tot ce misca in politica nu a vrut ca ,in 2009 s-a nuajunga ,gioana presedinte era legat de numirea lui ,johannis premier ,ba ancherte serioase s-a stim si noi bulumaci de ce a imprumutat guvernu ,boc 20 de miliarde de dolari de la FMI da pe ei johannis si adusi toti bani sifonati la bugetu statului s-a vezi cum ia-sa de3000 km de autostrada inclusiv aia ,brasov ,comarnic
Raspunde

Georgescu

Acum 8 ani

Dosar Nr. 3563/306/2014 Judecatoria Sibiu cu termen de judecata pe 13.07.15, inculpatul ORLĂŢAN IOAN FLORIN cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu cu obţinerea unui folos necuvenit pentru altul prevăzută de art. 132 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 297 alin. 1 Cp, cu aplicarea art. 5 Cp;Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, faza de judecata in prima instanta (fond), situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Georgescule, nu e altul, ăsta e cel mai curat dintre ei! Curat-murdar!
Raspunde

nelu

Acum 8 ani

jos ai nostri sus ai vostri noi raminem tot ca prosti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus