Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
17°C

FOTO | CSU Sibiu şi-a prezentat noul echipament oficial: cu firma Andu nou sponsor. Cum vi se par tricourile?

FOTO | CSU Sibiu şi-a prezentat noul echipament oficial: cu firma Andu nou sponsor. Cum vi se par tricourile?

În această seară, CSU Sibiu şi-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul 2015-2016, printr-un eveniment la care au luat parte jucătorii, staff-ul tehnic, suporterii şi reprezentanţii firmei care produce echipamentul grupării “galben-albastre” pentru următoarea ediţie de campionat.

Dacă până în această vară “galben albaştri” au jucat cu un echipament elaborat de firma de articole sportive Spalding, de acum CSU are un nou sponsor în vederea procurării de tricouri, şorturi sau treninguri – aceasta fiind firma locală Andu. Astfel că CSU renunţă la o colaborare îndelungată cu producătorul de echipament sport Spalding.

Evenimentul de prezentare oficială a noului echipament a avut loc în incinta magazinului Andu, unde jucătorii lui CSU au probat, rând pe rând, tricourile şi şorturile pe care le vor îmbrăca în noul sezon de Liga Naţională de Baschet masculin.

page1

Cu un design nou, tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii sunt confecționate de noi la cele mai înalte standarde”, susţin reprezentanţii firmei Andu.

Fanii lui CSU Sibiu, interesaţi să-şi achiziţioneze un tricou cu echipa favorită, o pot face la magazinul Andu, din incinta Shopping City Sibiu. Un tricou replică costă 139 de lei. Diferenţa dintre un tricou original şi unul replică este dată de sigla Federaţiei Române de Baschet, care apare doar pe tricoul original, pentru că nu s-a ajuns la un acord cu Federaţia de a fi imprimată sigla şi pe tricourile replică. După spusele oficialilor sibieni, materialul din care sunt confecţionate tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii lui CSU Sibiu,  în noul sezon, este acelaşi cu cel din care sunt produse şi tricourile replică.

page3

Ne bucurăm, de fiecare dată, când alături de echipa noastră vin parteneri noi și mai ales, în acest caz, când alături vine un partener local, cu tradiție, așa cum este Andu. Ne dorim alături astfel de parteneri și sperăm ca, în continuare, alături brandul CSU Sibiu să regăsim cât mai multe astfel de companii”, a declarat Laurențiu Buduleci, co-președintele secției de Baschet a CSU Sibiu.

Colaborarea dintre CSU Sibiu şi firma Andu va începe chiar de mâine, când CSU Sibiu va disputa primul meci de la turneul amical “Elemer Tordai”, împotriva formaţiei Steaua CSM Eximbank, începând cu ora 19:00, în Sala "Transilvania".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus