Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Arsene Wenger nu-l uită. Un jucător de la Interstar, din nou în probe la celebra Academie Arsenal Londra

Arsene Wenger nu-l uită. Un jucător de la Interstar, din nou în probe la celebra Academie Arsenal Londra

Un junior de la Interstar Sibiu se află în Grecia, unde dă probe de joc la Academia celebrei formaţii engleze Arsenal Londra.

Academie supravegheată, în detaliu, de Arsene Wenger, antrenorul echipei de seniori, cunoscut pentru afinitatea îndreptată asupra creșterii și promovării tinerilor jucători.

Născut în anul 2002, Cătălin Luca a mai fost prezent la Arsenal, în probe, și anul trecut. După ce a fost observat de scouterii lui Arsenal Londra la o acțiune de recrutare a tinerelor talente, susținută la Oradea, acolo unde puștiul sibian a marcat două goluri, prestație care a fost apreciată de scouterii londonezi.

În cele câteva zile de probe, jucătorul pregătit de Ioan Bulea a făcut o figură frumoasă la Academia lui Arsenal și, drept urmare, oficialii “tunarilor” au promis că îl vor rechema și anul acesta, pentru a vedea evoluţia fotbalistică a jucătorului. Din fericire pentru jucătorul sibian, londonezii s-au ţinut de cuvânt și i-au mai acordat o șansă. “Așa cum au promis anul trecut, englezii l-au rechemat pe Luca pentru a participa la câteva zile de pregatire în cadrul Academiei. Cătălin se va revedea cu fostul său coleg de la Interstar, Ace Oroian, transferat la rându-i la gruparea engleză. "Lucuţă" este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Îi dorim lui Luca mult succes și să reprezinte Sibiul cu cinste”, susţin oficialii lui Interstar Sibiu.

Anul trecut au mai fost în probe, la Arsenal, alţi doi jucători de la Interstar, Constantin Gîrjoabă și Alexandru Oroian: cel din urmă trecând cu brio testele fizice și tehnico-tactice, fiind transferat definitiv la gruparea din capitala Angliei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus