Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Hotelul Ramada Sibiu: 2.000 de măști de protecție donate Direcției de Asistență Socială

Hotelul Ramada Sibiu: 2.000 de măști de protecție donate Direcției de Asistență Socială

După o primă donație de 4.000 de măști chirurgicale către Spitalul Județean Sibiu, hotelul Ramada Sibiu a donat 2.000 de măști de protecție Direcției de Asistență Socială Sibiu.

”Am făcut toate eforturile de a contribui la susținerea Spitalului Județean Sibiu, dar am constatat că lupta anti-COVID19 se poartă și pe alte «fronturi». Astfel, am decis să sprijinim și Direcția de Asistență Socială Sibiu, printr-o donație de 2.000 de măști de protecție. Sunt familii nevoiașe, bătrâni care nu își permit sau nu au acces la măsuri de protecție. Sunt convins că Direcția de Asistență Socială va putea face o distribuire a acestor măști, astfel încât și cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre să poată beneficia de o formă de protecție împotriva acestui virus, mai ales în condițiile în care purtarea măștilor va deveni obligatorie după data de 15 mai”, declară Oprea-Nicolae Carabulea, din partea General Hotel Group.

Cele 2.000 de măști de protecție au fost achiziționate de la un producător român și au intrat în posesia reprezentaților Direcției de Asistență Socială Sibiu în cursul zilei de marți.

”În această perioadă de grea încercare este important să înțelegem că e nevoie de eforturi comune. Atât cât putem, suntem determinați să continuăm să sprijinim comunitatea sibiană în această luptă comună anti-COVID19”, Ilie Carabulea
Compania General Hotel Group și familia Carabulea continuă să fie alături, astfel, persoanelor și companiilor din Sibiu care vin în sprijinul autorităților locale în lupta cu epidemia Covid-19 și care fac demersuri serioase pentru a ajuta comunitatea sibiană, prin toate mijloacele de care dispun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus